Elke vrijdag deelt Tom Gorny, filt-koning en eigenaar van Masterflirt.nl, een tip met ons welke je in het weekend direct in praktijk kan brengen. Wil jij die ene fantastische vrouw aan de haak slaan, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Check dan iedere vrijdag onze flirt tips en begin je weekend goed.

Flirt tip nummer 6 [29-03-2013]: We lijken allemaal op elkaar

Eerder op de avond had ik een leuk gesprek, over daten, mannen en vrouwen, etc.

Op een bepaald moment maak ik de opmerking dat alle vrouwen ongeduldig zijn, gewoon om een beetje te stangen. (Het gesprek was met een vrouw)

Toen kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd dat ik altijd generaliseer en dat mensen verschillend zijn. En hoewel ze uiteraard gelijk heeft, zijn we toch allemaal veel minder verschillend dan we denken en misschien zelfs willen weten. Tenslotte willen we allemaal uniek zijn. Maar we hebben allemaal een hart wat op dezelfde manier werkt, nieren, longen, darmen. We lopen allemaal op dezelfde manier, ademen allemaal en hijgen als we moe zijn. We zweten als we het warm hebben en bibberen als het koud is.

Toch denken we allemaal dat onze hersenen uniek zijn.Natuurlijk zijn we ontwikkelde wezens met een lerend vermogen en ontwikkelen we onze eigen visie op de wereld zoals we die zien. Maar zodra het gaat om emoties reageren we allemaal verrassend gelijk. En dat is ook verstandig, als we een leeuw zien lopen rennen we weg en als we verliefd zijn hebben we allemaal vlinders in onze buik.

En ook hebben we allemaal een hoop dezelfde maniertjes om dingen te doen. Wie heeft er nooit Nibb-it gegeten door ze allemaal om je vinger te doen? We hebben allemaal figuurtjes gemaakt met schenkstroop op onze pannenkoek. Als kind vonden we het allemaal leuk om met onze fiets expres door een plas heen te rijden. We hebben allemaal wel eens Donald Duck nagedaan, we hebben allemaal gehuild toen Bambi doodging en zijn allemaal benieuwd naar het inkomen van de buurman. En zo kunnen we wel even doorgaan: we poetsen allemaal 2x per dag onze tanden, wassen onze handen na het plassen, hebben allemaal idolen waar we tegenop kijken, dromen die we najagen en behoefte aan menselijk contact en warmte.

Dus als je straks ergens die leuke vrouw tegenkomt die je niet durft aan te spreken omdat je niet weet wat je moet zeggen of omdat je denkt dat je niet interessant genoeg bent, bedenk dan maar dat jullie dus veel meer gemeen hebben dan je denkt!


Flirt tip nummer 5 [01-02-2013]: Aan inlezen zit een grens

Veel mannen die beter willen worden met vrouwen hebben vaak al heel veel theorie gelezen. The Game, Mysterie, Masterflirt (die is dan wel goed uiteraard…), CIA verleidingstechnieken, uren aan YouTube filmpjes, forums, etc. etc. etc.

Maar ondanks al die theorie lukt het nog steeds niet. Sterker nog.., ik heb wel eens het idee dat het alleen maar slechter gaat. Veel mannen bedenken allemaal patronen en routines om vrouwen aan te spreken. Hierdoor zit hun hoofd zo vol dat ze helemaal niet meer horen wat de dame die ze aanspreken nou eigenlijk te zeggen heeft. Als ze het wel horen, raken ze in paniek omdat het niet past in de routine die ze in hun hoofd hebben.

Dus jullie opdracht voor komende week: maak je hoofd leeg en stap zonder na te denken eens op een vrouw af en zeg “hoi”. vanaf dat punt moet jij je maar zien te redden, improviseren!

Dat lukt ook bij je oma, een oud-collega die je ineens tegenkomt, je vrienden, je broer en bij nog veel meer mensen. Dus dat lukt komend weekend ook bij haar!

En moet je al die boeken, filmpjes en onze tips dan maar wegdoen? Nee, natuurlijk niet. Lees het door, bekijk het, haal er goede tips uit en leer ervan. Maar maak niet de fout die ik vaak zie door het bijna als een religie te gaan zien en hele passages uit je hoofd op te dragen.

Flirt tip nummer 4 [25-01-2013]: Denk niet zoveel na!

Stel je voor dat je in een bos loopt en je ziet ineens een slang op je pad. Wat doe je dan? Ga je dan denken of het een wurg slang is of een giftige slang? Is hij onderkoeld en half dood of kan hij ieder moment aanvallen. Moet ik een stok pakken en hem verjagen of vluchten? En moet ik dan naar links, naar rechts of juist achteruit? Tegen de tijd dat je dat allemaal logisch beredeneert hebt ben je al 4x gebeten!

Op zo’n moment neem je dus in een fractie van een seconde een beslissing en je handelt!

Wat heeft dit nou te maken met versieren? Op zich niets, maar verander slang in bovenstaande eens in “die leuke vrouw” en bedenk dat je dat gedrag iedere week in de kroeg ook hebt!

Mijn advies voor de eerstvolgende keer dat je in deze situatie zit: niet nadenken en gelijk op haar afstappen. Wat je dan moet zeggen hebben we het de volgende keer wel over. Zorg in ieder geval dat je de voorgaande 3 tips in je achterhoofd houdt…

Flirt tip nummer 3 [18-01-2013]: Niet initiëren = Masturberen

Er is veel overlap tussen succes hebben in het leven en succesvol zijn met vrouwen. Waarbij dan als eerste de vraag naar boven komt wanneer een man überhaupt succesvol is met vrouwen. Wat mij betreft heeft het allemaal te maken met overvloed. Zodra jij voor jezelf die overvloed met vrouwen kunt creëren die jij wenst, gefeliciteerd, dan ben je succesvol. Maar okay, we weten wat we nastreven, overvloed met vrouwen. Vervolgens wil je weten, wat het belangrijkste is wat je kunt doen om die overvloed te krijgen. Je voelt hem al aankomen, dat is initiëren. Je moet stappen zetten, vrouwen aanspreken, risico’s nemen al die ongein om zo succes met vrouwen te krijgen. Je moet hierin absoluut niet bang zijn om onderuit te gaan. Net als in het zakelijk leven is er nog nooit iemand succesvol geworden zonder op zijn bek te gaan. Als jij momenteel niet die droom vrouw aan jouw zijde hebt, als jij momenteel niet met die vrouwen omgaat waar je mee om wilt gaan, zal het bijna altijd liggen aan jouw gebrek aan initiëren. Ga het dit weekend dus gewoon eens doen. Spreek een vrouw aan, geef haar een compliment en toon interesse. Lukt het niet? Op naar de volgende. Mocht je nu vragen hebben over hoe je dit dan moet doen. Maak je geen zorgen, elke vrijdag geeft Tom Gorny een tip op Misterdaily hoe jij vrouwen het beste kan versieren. Stay tuned!

Flirt tip nummer 2 [11-01-2013]: Praat met de dames over je emoties

Je moet met vrouwen kunnen praten om ze te versieren. Hoe simpel of vervelend dat ook klinkt, de mate waarop je met een vrouw praat is behoorlijk bepalend voor het succes dat je uiteindelijk behaald. Ik zal even duidelijk uitleggen hoe dat nou eigenlijk echt moet. Lees hier de volledige flirt tip waarmee jij dit weekend gaat scoren.

Flirt tip nummer 1 [11-01-2013]: Wees uitermate nieuwsgierig

Nieuwsgierigheid is niet de eigenschap die je boven aan het lijstje zou zetten voor meer succes met het schone geslacht. Toch is het leren overgeven aan jouw nieuwsgierigheid een cruciale skill die je zal helpen om jouw eigen Doutzen te vinden. Maar wat is nou precies nieuwsgierigheid en hoe ver moet je gaan? Lees hier de volledige flirt tip waarmee jij dit weekend gaat scoren!