Tja, de techniek blijft ons iedere dag weer verbazen. Van onze epische telefoons (iPhone) tot aan het koffiezetapparaat. Simpel statement: we kunnen gewoon niet meer zonder de techniek. We gebruiken het in alle aspecten van ons leven, hebben er profijt bij en het maakt onze levens makkelijker. Ook op het gebied van seks staat de techniek niet stil. Wat kunnen we de aankomende maanden/jaren verwachten qua technieken en speeltjes op de seksmarkt?

Aftrekken door een robot ‘komt’

Dit zijn de nieuwste gadgets die werden getoond op de AVN Adult Entertainment Expo in Las Vegas:

Real Dolls

Voor een luttele €10.000 haal jij als man al een Real Doll in huis. Een levensechte pop die je bij de fabrikant naar eigen smaak kan samenstellen. Kleur ogen, cupmaat en ook de details onder de gordel..

(kijkje in een Real Doll fabriek)

Brony Plugs

Vroeger waren de meisjes altijd fan van ‘My Little Pony’ en tegenwoordig hebben we het fenomeen ‘Bronies’. Volwassen mannen die ‘My Little Pony’ geweldig vinden. 3x raden wat onderstaand speeltje doet….

(Val jij op borsten, billen of benen?)

Hydromax

Mannen zijn soms onzeker over hun ‘grootte’. Hydromax neemt die zorgen weg en vergroot – naar eigen zeggen – de erectie binnen no time. Ik pas.

Extracurricular Exercise Balls

In ieder geval de meest hilarische uitvinding van de hele expo. Een skippybal waar je meer kan doen dan alleen op rondspringen… ‘The Magic Ball’.

Hoe vrouw écht opgewonden te krijgen?

My Private Pillow

De makers van de Private Pillow vertelden dat een gemiddelde Amerikaanse man zo’n zes kussens in bed heeft. Dit kussen maakt laat maar zeggen eh… nuttig gebruik van de ruimte van een kussen en biedt een stiekeme opbergplek voor jouw rare speeltjes.

Huffington Post

Leave a Reply