In principe zeggen mannen nooit ‘nee’ tegen seks. Dat zit in ons, het is als het ware in ons geprogrammeerd. Als echte jagers staan wij op ieder tijdstip van de dag paraat om onze mannelijke vruchtbaarheid te delen met het andere geslacht. Vrouwen daarentegen willen zo nu en dan (met name in de avond)  nog wel eens eh… moeilijk doen. “Sorry schat ik heb hoofdpijn”,  “Ik wil liever een boekje/50 Shades of Grey lezen” – dat is wel spannend genoeg voor ze of de veelgehoorde zinsnede: “Het kan niet want ik ben ongesteld…” Ok, fair enough.  En in de ochtend dan? Een aantal redenen waarom er niets mis is met ochtendseks (en laat dit vooral je scharrel/vriendin/vrouw lezen!).

– Het maakt de spieren los
Succesvolle mensen staan erom bekend dat ze iedere dag een routine hebben. Exact om 07:00 staan ze op, 5 minuten douchen, 15 minuten ontbijten, doelstellingen van de dag opschrijven en een uurtje sporten. Van ons mag jij alles skippen, maar dat uurtje sporten moet gebeuren. Even losgaan in de ochtend (30 minuten) op je vrouwelijke wederhelft doet je 150 calorieën verbranden. Effectief en plezierig, daar houden wij van!

– Ochtendseks helpt je de dag door
Je hebt goede ochtendseks gehad: nu kan je alles aan wat de dag ook zal brengen. Een lange file waardoor je te laat komt? No problem. Boze baas die je de wind van voren geeft? Even terugdenken aan die fijne ochtendseks! Een zieke collega waardoor jij twee uur moet overwerken? Maakt allemaal niet uit! Even die herinneringen van de fijne ochtend terughalen en je zult gegarandeerd de hele dag met een flinke lach rondlopen!

– Je springt daarna direct onder de douche
Je energielevel is gelijk op niveau na een goede vrijpartij, je huppelt gelijk door naar de douche en daar kan je gelijk een lekkere shampoo door je haren doen + je tanden poetsen. Multifunctioneel, zo doen we dat! Je kan er ook voor kiezen om seks in de douche te hebben, nog meer tijd besparen. Hopatee, gouden tips!

– Dromen komen uit! 
Je hebt net een heerlijke droom gehad, op een heerlijk resort word je wakker naast een aantal heerlijke Victoria’s Secret modellen, fantaseer nog even door: maak je vriendin wakker en maak die droom waar!

Wat is er mis met ochtendseks? Helemaal niets!

Leave a Reply