De zomer beginnen met een dansje en een drankje in de zon. Kan niet beter toch? Het festivalseizoen is alweer bezig en er zijn eindeloos veel festivals die je kan bezoeken. In dit artikel wordt een van onze favorieten (en van veel andere festivalgangers) uitgelicht: Amsterdam Open Air. 

Amsterdam Open Air, ofwel: AOA, is een festival met voor ieder wat wils. Van hiphop tot R&B en van techno tot house. Het festival wordt sinds 2011 jaarlijks in het Amsterdamse Gaasperpark gehouden en is een groot succes!

Line-up om u tegen te zeggen

En zo kan je het festival ook dit jaar bezoeken. Zaterdag 2 en zondag 3 juni vindt het evenement plaats met maar liefst 150 artiesten. Er zijn negen stages aanwezig met DJs maar ook liveacts van onder anderen: Sam Feldt, Karenn en Agents of Time. Dit is even kort door de bocht natuurlijk, als je de rest van de artiesten ziet. De line-up op Amsterdam Open Air is ieder jaar weer een aangename verrassing. Om alle acts op een rijtje te krijgen kun je zelf het best een kijkje op de website of Facebook pagina van het festival nemen.

Het festival is eigenlijk ieder jaar net even anders. Het staat bekend om haar spraakmakende aankleding en voorzieningen. Er zijn meer dan genoeg faciliteiten, eettentjes en jawel: een hippiemarkt. Voor de ‘chillers’ onder ons is er zelfs een wagen waar je even kan relaxen met een waterpijp.

Dat is ook de reden waarom je Amsterdam Open Air als een van de al die festivals niet mag missen ieder jaar. Als je met een grote vriendengroep komt, weet je zeker dat iedereen zich kan vermaken. De verschillende stages geven een bijzondere vibe waar je zeker van kan genieten, ook al is de muzieksmaak niet jouw dagelijkse favoriet.

Strijden om een kaartje…

Als je voor volgende maand geen kaartje hebt kunnen bemachtigen dan is dat natuurlijk erg balen. Er worden vaak nog kaartjes op de Facebookpagina of Ticketswap aangeboden. Wie weet lukt het jou om een kaartje te bemachtigen.

Als je de prijs voor een kaartje via Ticketswap iets te duur vindt, kan je ook naar een officiële Amsterdam Open Air afterparty in AIR! bezoeken. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar voor 15 euro. Een mooi prijsje om toch nog de sfeer van AOA mee te kunnen maken.

Wij zijn dit jaar zeker aanwezig bij het festival, jij ook?

Leave a Reply