We houden van pizza, minder van meditatie. Toch is dit een ideale combinatie! Waarom? Omdat we dan nog meer van onze pizza kunnen genieten. Een mediatie brengt jou in ‘the present moment’ en zo ben jij nog veel meer bewust bezig met het oppeuzelen van jouw pizza…

Ben je nog niet overtuigd? We hebben je dit nog niet verteld: je mag in Nnea restaurant tijdens dit event jouw pizza opeten in jouw joggingpak. Heb jij ooit zo in een restaurant gezeten? Vast niet, maar je weet vast wel hoe dat voelt. Want we hebben allemaal wel eens die pizza vanaf de bank in onze sweatpants besteld, en hoe heerlijk is dat?!

Meditatie met een echte Italiaanse donna

Op het event ‘pizza & meditation‘ bij Nnea staat je een heerlijke middag te wachten. Bij binnenkomst kan je direct een welkomstdrankje verwachten: de detox Virgin Mary! Als je nog niet wakker was, zorgt dit drankje daar wel voor. Na het drankje snel door met het programma: “Never have I ever gemediteerd in een restaurant”. Een hele leuke en bijzondere ervaring! De yogamatten en fijne kussentjes ter ondersteuning liggen al voor je klaar. Eenmaal gesetteld wordt je door middel van de stem van een echte Italiaanse vrouw (niet stiekem spieken) meegenomen naar kalmte en rust. Een prettige stem om naar te luisteren, pas op dat je niet in slaap valt…

Pizza in sweatpants

Tijdens de meditatiesessie kan je de overheerlijke pizza’s al ruiken… Zorg ervoor dat je niet met een lege maag heen gaat, want dan hoort gegarandeerd de hele meditatiezaal jouw maag brommen. Wees gerust, hou je in, na 20 minuten meditatie mag je al aan tafel. Om te starten krijg je een mini voorgerechtje dat gevolgd wordt door het echte werk: Napolitaanse pizza en een heerlijk broodje. Want simpel kan zo onwijs lekker zijn, als je weet hoe je alles vol kwaliteit en liefde bereiden moet.

Het pizzadeeg heeft een rijstijd van ruim 50 uur (this really makes the difference). Ga voor een vegan variant of geniet van een slice met gesmolten kaas, hoe dan ook, een heerlijk luchtige volle bodem afgetopt met verse ingrediënten. Tijdens de lunch wordt er voor de liefhebbers ook bubbels en wijn ingeschonken. De volgende gang, het broodje, is ook gemaakt van het pizzadeeg. Dit deeg heeft nog langer de tijd om te rijzen, waardoor alle suikers eruit zijn. Klinkt hip en fancy, maar de echte reden van dit proces is het recycelen van het overgebleven pizzadeeg. Als je het ons vraagt: alleen maar een win win situatie.

Vrijdag 7 februari

Wil jij ook aanschuiven in jouw joggingpak bij restaurant Nnea? Schrijf je dan op de website in voor de ‘’Meditation lunch session’’ op vrijdag 7 februari. En ja: ze houden rekening met vegetariërs en veganisten.

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!

Leave a Reply