Breakers Beach House, gelegen direct aan het strand, biedt een prachtig uitzicht over de Noordwijkse kust. Het voelt alsof je de Franse Riviera binnengestapt bent. Als je mazzel hebt kan je hier naast een heerlijk diner, ook een prachtige zonsondergang meepakken. 

Gerechten die wisselen met de seizoenen mee. Voor chef kok Ben van der Ark bij Breakers Beach House is dit vanzelfsprekend. Hij kookt puur en verfijnd en zijn focus ligt op vis. Luisterend naar de wens van zijn gasten, maakt hij samen met zijn culinaire team creatieve gerechten.

Een diner aan zee

Wanneer je op de achtergrond de golven om hoort slaan, de meeuwen rondvliegen en de zon langzaam ondergaat, is een diner al snel geslaagd. Bij Breakers Beach House is het menu naast de locatie aan zee ook nog eens erg aantrekkelijk. In dit artikel krijg je alvast een sneakpeak!

Als voorgerecht is vis natuurlijk een goede keuze, in zo’n restaurant aan zee. Links op de foto de ‘sexy lobster’, Canadese kreeft met limoen crème, grapefruit, algen krokant en Japanse dressing. Rechts op de foto onze favoriet: Heilbotfilet, à la minute gerookt met quinoa, zeewier, venkel, dragon en Hollandse garnalen.

Natuurlijk is er ook keuze voor een heerlijk vlees-voorgerecht. Met hieronder bijvoorbeeld de steak tartaar. Klassiek bereid met basilicum, papadum en piccalilly mayonaise.

Aan het hoofd

Door naar het hoofdgerecht, en voor we het vergeten: wine pairing is ook zeker een aanrader. De sommelier kan je de best bijpassende wijnen aanraden bij de gekozen gerechten.

Ook in hoofdgerechten is er ruime keuze tussen vis, vlees en vega. Je vindt het hele menu hier. Op de foto links zie je de Roodbaarsfilet met romige couscousparels, peultjes, Hollandse garnalen en saus van saffraan, en de Breakers Beef Burger met gebakken ui, cheddar, bacon en truffelmayonaise.

En uiteraard sluit je elk goed diner af met een nog beter dessert…

Leave a Reply