In de rij bij Schiphol zullen we niet staan, we gaan met de trein op reis. Interrailen gaat snel, makkelijk en brengt je ook bij de mooiste plekjes in Europa. En daarnaast zit je (vooral in eerste klas) een stuk lekkerder dan in het vliegtuig.

Wij maakten een interrail trip door: Parijs, Nancy, Zürich, Innsbruck, Verona, Milaan en Bern. In dit artikel lees je alles over de tussenstop Innsbruck in Oostenrijk.

Innsbruck

Route: Zürich – Innsbruck
Reistijd: 3,5 hours
Verblijf: Hotel Seppl

Hotel tip:  Hotel Seppl

Deze stad is een perfecte stop op de route van Zwitserland naar Italië. Halverwege de reis is het fijn om ook even wat rust te pakken, en de stad heb je in een halve dag gezien dus is er genoeg tijd om nog even te relaxen bij je hotel. Kies dus een heerlijk verblijf uit als Hotel Seppl en geniet van de natuur om je heen. Je bent hier lekker afgelegen, dus het duurt wel even voor je weer bij de eerste winkels bent. Gelukkig kan je – heel milieubewust – fietsen huren bij je verblijf.

Het hotel heeft een prachtig natuurlijk buitenbad waar je een fijne verfrissende duik kan nemen. Mocht het slecht weer zijn, dan kan je ook gebruik maken van het binnenbad. Hoe dan ook kan je hier dus lekker een duik nemen. Fijn om even je slag te slaan in het water.

Voor de kids is er een kleine speeltuin met een grote trampoline, en ouders kunnen plaatsnemen op het terras van het restaurant met uitzicht op de bergen en groene natuur. Je zit hier zo lekker, je wil hier niet meer weg.

De kamers hebben een typisch Oostenrijks tintje en zelfs het personeel is gekleed in traditionele kleding. En ook goed om te weten: er wordt gebruik gemaakt van waterbesparende toiletten en douches. Ook dit hotel heeft een Duurzaam Reizen-badge  van Booking.com. Op de accommodatiepagina van Hotel Seppl op Booking.com kan je alle duurzaamheidsmaatregelen op een rijtje vinden onder het kopje ‘Duurzaam Reizen-accommodatie’.

Vind je dit helemaal interessant en wil je vaker een Duurzaam Reizen-accommodatie boeken? Dan kan je ook op Booking.com filteren op deze Duurzaam Reizen-badge!

Opstaan om door te gaan

Dan komt toch ook wel de dag weer om door te reizen met de trein. Maar gelukkig heeft Hotel Seppl een uitgebreid ontbijtbuffet. De meeste producten op het buffet zijn lokale producten. Er zijn diverse soorten broden om zelf aan te snijden (dus dat blijft extra vers), verschillende lokale honingpotten, zelf aan te snijden groenten als paprika, komkommer en tomaat, fruit, yoghurt en natuurlijk ook wat zoete versnaperingen. Goed voor het milieu en lekkerder voor jou. En het uitzicht zorgt er al helemaal voor dat je maximaal van je ontbijt geniet.

En zo kan je weer vol energie door naar een volgende bestemming op je Interrail reis.

Leave a Reply