Teva blijft de grenzen verleggen in het ontwikkelen van prestatiegerichte schoenen en introduceert zijn allereerste trailrunning-sandaal: Aventrail. Innovatieve hardloopschoen voor ongeremde outdoor-avonturen.

Deze innovatieve hardloopschoen biedt de luchtigheid en het comfort van een sandaal gecombineerd met de ondersteuning en demping van een hardloopschoen. Aventrail geeft een nieuw gevoel van vrijheid tijdens het hardlopen en andere outdoor-avonturen.

HYPER-COMF-demping

Aventrail is speciaal ontworpen voor trailrunners, snelle wandelaars en outdoorliefhebbers. Verschillende high performance-elementen maken deze nieuwe sandaal bijzonder. De belangrijkste kwaliteit is het gebreide bovenwerk dat ademend is en de voorvoet stabiel houdt. Daarnaast biedt de HYPER-COMF-demping voldoende responsiviteit en de Spider Rubber®-buitenzool met gelaagde tractienoppen de nodige ondersteuning en grip bij afdalingen. Tot slot zorgt het W Strapping System, met de verstelbare banden, voor een ultieme pasvorm. Aventrail kan met of zonder sokken worden gedragen, afhankelijk van de voorkeur van de loper.

 

Aventrail van Teva is in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar op teva-eu.com en bij geselecteerde retailers. Prijs: € 130,-.

Leave a Reply