Wanneer je in Rotterdam op zoek bent naar een heerlijke hamburger, is Ter Marsch & Co de plek waar je moet zijn. Dit iconische burgerrestaurant aan de Witte de Withstraat heeft niet alleen de lekkerste burgers, maar ook een unieke sfeer die je nergens anders vindt.

Op de menukaart vind je al alle prijzen die dit burgerrestaurant gewonnen heeft. Je kan bijna alles bestellen en het heeft wel een prijs gewonnen. 

Prijswinnende Burgers

Ter Marsch & Co heeft een indrukwekkende prijzenkast. De “Gojira” burger, bijvoorbeeld, werd bekroond als de beste hamburger van zowel Nederland als de Benelux in 2020. Dit Koreaanse meesterwerk wordt geserveerd op gestoomde broodjes, wat het al een bijzondere twist geeft. De sappige patty’s van Nederlands dry-aged rib eye en Japans Wagyu, gecombineerd met zoetzure komkommer, bulgogi pulled pork, ingelegde rode ui en een mix van yuzu-gembersaus en gochujang BBQ saus, zorgen voor een explosie van smaken. De nori cassave chips geven het geheel een heerlijke crunch. Natuurlijk moesten we deze proberen!

Klassiekers met een twist

Een andere topper op het menu is “The Burgeresse”. Deze burger combineert Nederlands Limousin rund en Japans Wagyu met wintertruffel jus, sla, boerenkaas, pruimtomaat, Spaanse ui, augurk, pancetta, truffelmayo en de speciale Ter Marsch-saus. Geserveerd op een brioche broodje, biedt deze burger een luxueuze en verfijnde ervaring die perfect past bij een avondje uit. Wij hebben genoten hiervan!

Semi-gezond

Naast de geweldige burgers biedt Ter Marsch & Co ook fantastische bijgerechten. De gegrilde groene asperges met een gepocheerd ei, Parmezaanse kaas, bearnaisesaus en een kaas-pindacrumble zijn een absolute aanrader. En dan voelt het misschien toch een beetje alsof je nog je groente op hebt.

Een unieke sfeer

We zaten op het terras en het was net alsof we in het buitenland waren. Een vakantie-gevoel! Het interieur van Ter Marsch & Co is minstens zo indrukwekkend. Gevestigd in een historisch pand met een klassieke glas-in-lood voorgevel, straalt het restaurant een authentieke, maar stoere sfeer uit. Ga vooral even naar de toilet, deze is ook fantastisch. De locatie aan de bruisende Witte de Withstraat maakt het de perfecte plek voor een gezellige avond uit.

 

Leave a Reply