De derde editie van het ADE Golf Tournament staat voor de deur en belooft weer een spektakel te worden met de lancering van een nieuw en opwindend concept: NightGolf!

Op vrijdag 18 oktober 2024, wederom op de prestigieuze golfbaan The International in Amsterdam, zullen professionals uit de muziek- en danceindustrie samenkomen voor een dag vol netwerken, competitie én een unieke nacht golfervaring.

NightGolf: Een primeur voor ADE Golf

Als de zon ondergaat, worden enkele holes spectaculair verlicht met LED-verlichting, waardoor deelnemers de kans krijgen om met een lichtgevende bal een hole-in-one te slaan, terwijl DJ’s zorgen voor een levendige festivalsfeer. Het is de eerste keer dat NightGolf onderdeel is van het evenement, en dient als try-out voor een volledig nachttoernooi in 2025.

“ADE Golf brengt netwerken, competitie en entertainment op een unieke manier samen, en met de toevoeging van NightGolf voegen we een nieuwe dimensie toe aan het toernooi; een echt ‘Festival on the Green’. “Dit verlengt niet alleen de dag, maar maakt het ook nog spectaculairder.”
Organisatoren Eric Keijer en Marc Wesseling

Het ADE Golf Tournament biedt een perfecte mix van ontspanning, vriendschappelijke competitie en netwerkmogelijkheden. Terwijl deelnemers de baan trotseren, worden ze begeleid door de beats van top-DJ’s en genieten ze van heerlijke culinaire ervaringen. Dit toernooi trekt een divers publiek van DJ’s, artiesten, promotors en boekingsagenten uit de muziek- en entertainmentindustrie, die hun liefde voor muziek combineren met hun passie voor golf. Netwerken, competitie en entertainment komen samen in een unieke sfeer die ADE Golf tot een bijzondere ervaring maakt.

Prijzen en sponsoractivaties

Naast de competitie om de felbegeerde trofee, kunnen deelnemers zich verheugen op een scala aan prijzen en sponsoractivaties. Net als in voorgaande jaren kunnen spelers prijzen winnen met The Longest Drive – mede mogelijk gemaakt door Porsche Centrum Amsterdam, ‘closest-to-the-bottle verzorgd door Pernod-Ricard, beat-the-pro door Bisque, the neary met Adidas en Samsung zal de content coverage verzorgen middels vele schermen inclusief live stats door WAMP Golf. 

Only Friends: Sport voor iedereen

ADE Golf steunt ook dit jaar de non-profitorganisatie Only Friends, die sportactiviteiten organiseert voor jongeren en kinderen met een beperking. Deelnemers kunnen tijdens het toernooi bijdragen aan dit mooie doel en daarmee het inclusieve karakter van sport versterken.

All-inclusive flights

Deelnemers kunnen profiteren van all-inclusive flights voor 4 personen, waarbij eten, drinken en green fees zijn inbegrepen. De inschrijvingen voor de 2024 editie zijn nagenoeg vol, maar je kunt je nog aanmelden voor de reservelijst. Voor meer informatie, bezoek www.ade-golf.com of volg het ADE Golf Instagram-kanaal. Mis deze unieke kans niet om te netwerken, golfen en mee te doen aan het allereerste nachtgolf-toernooi van ADE Golf!

Leave a Reply