Na een uiterst succesvolle proefweek gaat The Harbour Club Kitchen vandaag officieel open. Het nieuwe restaurant van The Harbour Group, gelegen aan het water, is gevestigd in het Wyndham Apollo Hotel en biedt plaats aan 250 gasten. Een bezoek aan The Harbour Club Kitchen staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail.

De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. Alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en kruiden worden gebruikt. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, kip van de rôtissoire, de in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Echte vleesliefhebbers kunnen genieten van het exclusieve Wagyu vlees van het Japanese Black ras.

Voor sushi en sashimi wordt de beste gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. Executive chef Mark Vaessen wordt hierbij bijgestaan door Akira Oshima, oud sushi-chef van restaurant Yamazato, die een adviserende rol zal bekleden.

C5-9u2wG0pKLI0PA8KX4syR09sD96TN2RCu3lWbMmyM

“Knowledge is power! Ik ben zeer vereerd dat een masterchef als Akira Oshima zijn kennis met ons gaat delen in The Harbour Club Kitchen. Mede dankzij zijn kennis kunnen wij de Aziatische keuken, binnen het concept van The Harbour Club, nog beter op de kaart zetten.” Als Mark Vaessen, executive chef The Harbour Club.

The Harbour Club Kitchen is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, de lunch en het diner en biedt plaats aan 250 gasten. Het aan het water gelegen restaurant is voorzien van gratis WiFi en is gesitueerd op nog geen 5 minuten rijden van de Ring en het centrum van Amsterdam. Het beschikt over parkeergelegenheid, valetparking en aanmeermogelijkheden voor boten. Reserveren is mogelijk vanaf vandaag via de website of telefonisch.

Leave a Reply