‘Shaken & Koken met Gin’ Maarten September 14, 2015 Food Onlangs werd Misterdaily uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een wel héél luxe aangelegenheid. Onder leiding van sterrenchef Jeroen Bavelaar en sommelier Edwin van Egmond van Michelinster-restaurant Posthoorn kregen de genodigden de mogelijkheid om te shaken & koken met gin. Ter gelegenheid van de lancering van het gelijknamige receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ leerden we zelf om een driegangen diner voor te bereiden met gin. Zowel in het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert werd gin en tonic verwerkt. En lekker dat het was! Groupon biedt het receptenboek online aan voor het symbolische bedrag van….0 euro. Jawel. Iedereen ontvangt na ‘aanschaf’ van een deal het digitale receptenboek om thuis mee aan de gang te gaan. Zo kun je voor je geliefde thuis eenvoudig koken met gin. Hoe leuk is dat? Ook bevat de deal een optie om een Gin-Tonic viergangendiner bij de Posthoorn te kopen voor 2, 3 of 4 personen! “Gin-Tonic drankjes, maar ook koken met bijzondere ingrediënten zoals gin is een trend die zich steeds verder ontwikkeld. Wij willen blijven innoveren en experimenteren om consumenten te verrassen met onze gerechten. Vandaar dat wij een speciaal “Shaken & Koken met Gin receptenboek” hebben gecreëerd, waarin wij onze ‘geheime recepten’ prijs geven om mensen te inspireren om thuis als sterrenchef of cocktailshaker aan de gang te gaan,“ aldus Jeroen Bavelaar (chef-kok) en Marc Boeljon (patron) van Restaurant Posthoorn. Tot het eind van de maand september krijg iedereen met de code GINTONIC tot en met zondag 20% extra korting op deze of andere lokale deals van Groupon. Eet en drink smakelijk! Bekijk de deal hier. Post Views: 1,337 Leave a Reply Cancel ReplyYou must be logged in to post a comment.