Groot nieuws van de Familie Caron: na het succes van hun pop-up restaurant op de Westergas keren tv-kok Alain Caron en zoons David en Tom definitief terug naar het Machinegebouw. De monumentale locatie van 400 m2 vormt de perfecte setting voor hun gloednieuwe restaurant Cantine de Caron.

De sfeervolle brasserie serveert Franse gerechten in een Mediterrane sfeer. Uiteraard vergezeld door topwijnen uit alle vooraanstaande Franse regio’s.

Na een uitdagend jaar klaar voor nieuwe kansen

Vorig jaar kreeg de familie de kans een tijdelijk restaurant te openen in het Machinegebouw. Wie weet ben je hier zelfs al eens langsgeweest. Dan weet je vast ook nog wat voor een succes dit geweest is. Goed nieuws dus: je kan er weer heen!

Toen we vorig jaar zomer de kans kregen om een tijdelijk restaurant te openen in het Machinegebouw hebben we die met beide handen aangegrepen. Het 1,5 meter pop-up restaurant was zo’n succes dat we nu – een jaar en een grote verbouwing later – definitief terugkeren op deze indrukwekkende locatie. Het voormalige fabrieksgebouw is met 400 m2 groot, maar blijft toch intiem door de rauwe architectuur, houten plafonds en prachtige lichtinval. De perfecte setting voor onze Franse brasserie Cantine de Caron.
Tom Caron

De chefs staan op het podium

Na een grote verbouwing is Cantine de Caron er klaar voor. Blikvanger is de enorme open keuken die letterlijk en figuurlijk een podium geeft aan de koks. Ook de grote houten bar is een echte sfeermaker. De twee grote terrassen (aan de park- en entreezijde) maken het af.

Bubbels en oesters aan de prachtige houten bar

Bij Cantine de Caron zit je goed voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een borrel aan de oesterbar. Op het menu staan Franse klassiekers in een Mediterrane sfeer. Van lamsrollade tot gevulde aubergine en gekonfijte kabeljauw. Zoals je van de familie Caron gewend bent is er ruime keuze aan uitstekende Franse wijnen.

Reserveren kan nu via www.cantinedecaron.nl.

Leave a Reply