Op de Shanghai Motor Show heeft Volvo gedebuteerd met haar Lounge Console. Een vette conceptruimte voor de V.I.P’s in deze wereld. Wat is er nu heerlijker om rondgereden te worden en ultiem te kunnen genieten van de riante ruimte. Volvo introduceert de Lounge Console waarin de passagier het aan niets ontbreekt: meer beenruimte, 17-inch monitor, tafeltjes, spiegel, ruimte om schoenen op te bergen én last but not least: de gelukkige mede-passagier kan de weg zonder obstructie bekijken. Fijn hé?

volvo-debuts-lounge-console-concept-at-shanghai-motor-show-2 volvo-debuts-lounge-console-concept-at-shanghai-motor-show-3 volvo-debuts-lounge-console-concept-at-shanghai-motor-show-4 volvo-debuts-lounge-console-concept-at-shanghai-motor-show-5 volvo-debuts-lounge-console-concept-at-shanghai-motor-show-6

Leave a Reply