Moe en futloos? Slik dan deze pillen! Al na eerste gebruik voel jij je weer als een jong bloempje, vol energie om de wereld aan te pakken en te veroveren.

Uiteraard bullshit. Energie krijg je niet van een magische pil, tenzij je met een waterflesje op een dik feest staat te zweten. Buiten dat, zal je toch echt zelf iets moeten doen aan je energielevel. Cafeïne is een tijdelijke oplossing, maar wat je wilt is natuurlijk energie voor 10 gedurende de gehele dag. Trek dan maar snel je sportschoenen aan want dan is het tijd om te bewegen! Vergeet voor en na het sporten ook niet goed te eten. Rondom het sporten is juist de kans om suiker te nuttigen! Het liefst uiteraard gezonde suikers zoals uit fruit of gedroogd fruit zoals heerlijke moerbeien of goji bessen, smullen…

Door te sporten krijg je vanzelf meer energie. Nu zit je zelf misschien op de bank en denkt: mens, ik krijg mezelf niet eens omhoog, laat staan dat ik de energie heb om te gaan sporten… Probeer het gewoon en ervaar het effect zelf! Geloof me: meer energie zal je krijgen.

Sla je agressie eruit

Een sport waarmee je letterlijk je energielevel omhoog zal slaan is squashen. Gedacht dat ik kickboksen zou gaan zeggen? Ook een goede optie overigens, maar squashen wordt vaak omschreven als de snelste van alle racketsporten. Volle focus met je Wilson squash racket dus. In tegenstelling tot andere racketsporten wordt squash gespeeld in een gesloten ruimte, waarin beide spelers/tegenstanders niet worden gescheiden door een net.

Doe waar je zin in hebt

Bij fitness kan je zelf heerlijk kiezen waar je zin in hebt, dit is dan ook een van de populairste sporten in Nederland. Je kunt elke week zelf beslissen wanneer je wil gaan sporten en wat je precies wil gaan trainen. Zo kun je bijvoorbeeld een cardio training doen, zodat je al je energie kwijt kunt of je doet voornamelijk krachttraining, waarbij je ook nog eens kunt kiezen welke spiergroep je graag wil trainen. Je hebt het met fitnessen volledig zelf in de hand en dat is het fijne eraan.

Het is ook leuk om eens groepslessen te nemen in de sportschool, deze zijn vaak ook erg effectief en uitdagend en je hebt bij vele sportscholen een ruim aanbod met verschillende groepslessen, bijvoorbeeld boksen, zumba, yoga, spinning, bootcamp en nog veel meer.

Leave a Reply