Heb je zware goederen die niet getild kunnen worden, maar wil je toch graag deze goederen gemakkelijk van A naar B kunnen vervoeren? Dan is een heftruck huren zeker een goede oplossing voor jou.  

Wist je dat een heftruck huren heel makkelijk kan gaan? En er heel veel verschillende heftrucks zijn om uit te kiezen? Zo heb je voor iedere activiteit de juiste heftruck!

Een heftruck huren

Er zijn diverse mogelijkheden voor het huren van een heftruck. Zoals bijvoorbeeld een compacte heftruck voor een lage doorrijhoogte met een freelift. Ook is er de mogelijkheid voor het gebruik van diverse hijstraversen, kraanarmen, lange vorken en hijshaken en kan je bij een goede partij zelfs terecht voor materiaalcontainers met hulpmateriaal.

Natuurlijk moet je ook even nadenken over de juiste voorzetapparatuur. Want wat wil je precies verplaatsen? En hoe ga je dat doen met je heftruck? Zoek daarom in een grote diversiteit aan voorzetapparatuur. Te denken valt hierbij aan hijsarmen in diverse capaciteiten, hijsframes en bijvoorbeeld verlengvorken van diverse lengtes. Deze zijn op hun beurt dan weer optimaal te combineren met de diverse uitvoeringen heftrucks die een drie- of vierdelige mast hebben, met een afzethoogte tot 8 meter.

En tot slot zijn er ook nog zeer specifieke heftrucks te vinden. Bijvoorbeeld als je tot 18 ton wil verplaatsen of als je voor elektrisch wil gaan. De mogelijkheden zijn veel breder dan je zou denken. Vooral als je niet eerder met een heftruck gewerkt hebt. Daarom is het altijd handig om even bij de partij in kwestie te informeren. Zij hebben de beste aanraders en kunnen je helpen met het maken van een geschikte keuze.

Een pick and carry huren

Ooit gehoord van een pick & carry? De naam zegt het al: pick & carry. Het is een kraan die uitgerust kan worden met een vaste haak aan de giek of met een lier. Om meer hijshoogte te verkrijgen, kan je ook een hulpgiek aanbrengen, welke onder diverse graden instelbaar is.

De Pick & Carry kraan is inzetbaar op binnen- en buitenlocaties, deze compacte krachtpatsers hebben geen stempelpoten en kunnen rijden met een last in de haak. De kranen zijn elektrisch aangedreven, ze maken minimaal geluid en zijn CO2 vrij. Alle pick and carry’s beschikken over een LMB (Last – Moment – Beveiliging) functie. Pick & carry kranen zijn ideaal voor het (ver) plaatsen van installaties. De machines zijn ontzettend wendbaar en hebben beperkte afmetingen, waardoor het uitermate geschikt is om op locaties te werken waar de ruimte of hoogte beperkt is.

 

 

Leave a Reply