Prominent bestaat 25 jaar en dat mag gevierd worden. Met een nieuwe merkstijl én een compleet nieuwe collectie moderne, stijlvolle stoelen en banken voor een jongere doelgroep. Ontworpen door topdesigners met oog voor de laatste trends, duurzame materialen en de mogelijkheid om alles naar persoonlijke smaak te stylen. Zo heeft Prominent alle aandacht voor jouw zitplezier.

Aandacht voor klanten en hun verhalen staat al 25 jaar centraal bij Prominent. Met de nieuwe merkstijl Alle aandacht voor jouw zitplezier zal het merk deze service nu uitbreiden voor een bredere en vooral jongere doelgroep. Daarom lanceert Prominent een volledig nieuwe collectie banken- en fauteuils. Naast het bestaande assortiment relaxfauteuils en sta-opstoelen waar het merk nog altijd marktleider in is.

Nieuwe collectie met echte eye-catchers

De nieuwe collectie bestaat onder andere uit de Livorno en Brooklyn bank. Beide modulaire modellen zijn samengesteld voor eindeloze bankopstellingen in een eigentijds interieur. Een andere eye-catcher is de Fiji bank, die met haar organische vormen perfect past in bijvoorbeeld de rustgevende Japandi trend. Of wat dacht je van de Honolulu, die niet alleen modulair is, maar ook met strakke lijnspellen de bank is voor liefhebbers van minimalistische, spannende interieurstijlen.

Naast banken is ook in de nieuwe collectie fauteuils rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de jonge doelgroep. Zo zijn de modellen Tulum en Hampton, in hetzelfde kleurenpalet van het interieur te verkrijgen voor meer eenheid. Of juist in een totaal andere kleur en stof voor een speels effect. Voor kleinere woonruimtes zijn er speciale modellen ontworpen om juist ruimte te besparen, zonder verlies van kwaliteit en stijl.

De nieuwe collectie banken en fauteuils zijn allen 100% maatwerk. Ze kunnen volledig zelf samengesteld worden van (duurzame) materialen, tot kleur en zelfs poot-keuze.

Van ondernemersdroom naar zitplezier voor heel Nederland

Prominent begon 25 jaar geleden met een droom van de broers van Olst: heel Nederland laten ontspannen in een stoel die bij hun leven past. Na de eerste winkel in Nunspeet volgden al snel meerdere filialen. Het verbreden van de doelgroep met een collectie voor een jongere generatie is na 25 jaar succes een logische volgende stap.

“Waar we ooit begonnen met relaxfauteuils met comfortfuncties, bedienen we vanaf nu de volledige markt met eigentijdse banken en stoelen. Gemaakt met de zorg en aandacht die je van ons gewend bent. Doordat alle modellen zelf samen te stellen zijn, is er altijd een bank of stoel die past bij de persoonlijke belevingswereld en stijl van de klant. Onze nieuwe merkstijl markeert dan ook een nieuw tijdperk voor Prominent, waarin we de aandacht voor onze klanten en hun zitplezier nog meer centraal stellen.”
Geertjan van Olst, oprichter en eigenaar van Prominent

De nieuwe collectie, laatste woontrends en inspiratie voor 2024 vind je op prominent.nu

Leave a Reply