Na het ongekende succes van zijn twee uitverkochte shows in 2022 komt Antoon met zijn band op donderdag 20 februari 2025 terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit maakte Antoon gisteravond bekend bij Beau, waar hij ook een diamanten plaat ontving voor zijn album Engel (inmiddels op 380 miljoen streams).

Antoon bracht onlangs nieuwe muziek uit in de vorm van de EP ‘Gezichten’ en zal in de Ziggo Dome zowel zijn nieuwe singles als zijn bekende Top 10-hits laten horen, ondersteund door een spectaculaire liveshow. Tickets voor deze show zijn vanaf vandaag, donderdag 2 mei om 16.00 uur te bestellen via www.antoon.live.

Slechts een voorproefje

Antoon heeft sinds zijn debuut in 2020 heel veel muziek uitgebracht. Met hits als ‘Hyperventilatie’, ‘Hallo’, ‘Vluchtstrook’, ‘Leuk’ en ‘Hotelschool’ maar ook ‘Meteoriet’ met Dopebwoy en ‘Sliden’ met Ronnie Flex heeft hij miljoenen streams op zijn naam staan. Onlangs lanceerde hij zijn nieuwe EP ‘Gezichten’ met tracks als Blindelings ‘Doe Maar’ en ‘Gezichten’ met als feature Kevin. En dit is dan slechts een voorproefje van wat hij dit jaar nog meer in petto heeft. De fans kunnen rekenen op nog meer nieuwe muziek en waarschijnlijk een aantal verrassende samenwerkingen.

“De Ziggo Dome shows in 2022 waren onvergetelijk voor mij, en dat komt echt door mijn fans. Daar met de band en alle fans een feest maken ervaar ik echt als heel intens. Je voelt de energie en het enthousiasme gewoon op het podium. Ik geniet daar net zo van als het publiek! Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te keren met een nieuwe liveshow. We gaan de komende maanden heel hard werken om het publiek opnieuw te verrassen.”
Antoon

Ticketinformatie:
Antoon live
Datum: 20 februari 2025
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: te koop vanaf 2 mei, 16.00 uur via www.Antoon.live

Leave a Reply