Buiten koken moet volgens Grill Guru makkelijk, toegankelijk en vooral leuk zijn. De afgelopen jaren heeft het merk al veel impact gemaakt met een kwalitatief en aantrekkelijk barbecue-aanbod. Denk aan keramische BBQ’s en pizzaovens waarmee iedere buitenkok een ‘Guru’ kan worden.

Met de introductie van de BBQ Plancha omarmt Grill Guru een nieuwe categorie, namelijk die van de houtgestookte plancha BBQ. Op geheel eigen ‘easy-wijze’ garandeert het merk met een innovatieve barbecue de meest sociale manier van buitenkoken.

De heerlijkste gerechten garen

De BBQ Plancha heeft een uniek design, dat met drie hittezones perfect gaart, warmhoud- en extra werkruimte heeft en zodat iedereen een gemakkelijke, plezierige en vooral sociale buitenkookervaring kan beleven. Een barbecue creëert bij uitstek speciale momenten met vrienden en familie, en de nieuwe BBQ Plancha is specifiek ontworpen om de chef hierbij nóg meer te betrekken. Terwijl op de plancha de heerlijkste gerechten garen, ben jij als ‘Guru’ onderdeel van het feest en kun je, terwijl ook al je gasten genieten van de warmte van het houtvuur, zorgeloos en gezellig deelnemen aan alle gesprekken.

“Bij Grill Guru draait het niet alleen om grillen, maar ook om het creëren van de mooiste momenten rond de barbecue. De BBQ Plancha is ontworpen om BBQ-liefhebbers van zowel grillen als koken op de plancha in staat te stellen om moeiteloos heerlijke gerechten te bereiden, in een sociale setting.”
Hidde van Manen, Brand Marketeer bij Grill Guru

Verschillende nieuwe functies

De BBQ Plancha heeft een uniek en innovatief ontwerp, met verschillende nieuwe functies, waaronder:
• Drie warmtezones op het kookoppervlak, voor een nauwkeurige temperatuurregeling en een perfecte garing van je gerechten
• Dubbelwandige isolatie en secundaire verbranding voor minimale rookvorming
• Handige verwarmde zone voor het voorverwarmen van je borden of warmhouden van je gerecht
• Praktische zijtafel als additionele werkruimte
• Geïntegreerde houtopslag en gemakkelijk te verplaatsen wielen voor extra gemak

De BBQ Plancha is ontworpen met de Grill Guru consument in gedachten en ontsteekt met zijn op gemak gerichte manier van BBQ’en een revolutie op het gebied van koken in de buitenlucht. Of het nu gaat om sissende smashburgers, perfecte vleesgerechten, verse zeevruchten of groenterecepten, met deze veelzijdige barbecue kan iedereen met het grootste gemak zijn culinaire creativiteit ontketenen. BBQ moments, the easy way!

Grill Guru wil iedereen voorzien van de juiste tools om hun culinaire potentieel te doen ontvlammen. Zo zullen er bij de lancering een viertal accessoires beschikbaar zijn zoals een extra lange tang, spatel en borstel voor het schoonmaken van je plancha. De BBQ Plancha zal exclusief beschikbaar zijn bij BBQ speciaalzaken in Nederland en België en een consumenten adviesprijs van €899,- hebben. De BBQ Plancha is niet zomaar een product; het is een veilige, gezellige en gemakkelijke manier van houtgestookt buitenkoken.

Ga voor meer informatie over de BBQ Plancha, Grill Guru’s volledige assortiment en inspiratie naar www.grillguru.com.

Leave a Reply