Dit zijn de applicaties waar wij nou eens echt blij van worden. Na de rage van Tinder (die toch al wel voorbij gewaaid is) gaan we gewoon lekker door met een andere app. Al eerder zagen we een soortgelijke app: Doubler (dubbeldaten) en 3ndr (voor trio’s). Dit keer hebben we Cuddlr ontdekt. Oké oké, ze varen wat mee op het succes van Tinder, maar desalniettemin mag deze app er wezen!

Cuddlr laat jou mensen in de buurt zien die gewoon een lekkere knuffel willen. Zij het nu omdat ze verdrietig zijn, zij het omdat ze behoefte hebben aan liefde. Het maakt allemaal niet uit. Cuddlr toont de mensen die in jouw buurt zijn. Binnen no time heb je dan een lekkere knuffel te pakken die je ook nog eens kan beoordelen op lekkerheid.

1411392162826_wps_57_Cuddlr_JPG

Oprichter Charlie Williams:

‘It’s a way of finding people near you who are up for a cuddle, without any pressure or expectation. Our culture doesn’t have a space for closeness without pressure.The way we talk about meeting and sharing space and contact with someone assumes that it’s centered explicitly around sex and dating, or based on the kind of affection a parent might show a child.We’re not getting the right type of contact often enough; we don’t give and get enough hugs. Hooking up is certainly not always a bad thing, but there’s definitely an under-explored time and a place for a more gentle, no-pressure intimacy, and that’s what Cuddlr aims to help with.’

 

Leave a Reply