Dagen worden warmer, minder kleding gaat aan en de huid krijgt een sexy tintje. De zomer staat voor de deur en het kon wel eens een hete worden. Vooral met de seksspeeltjes van LELO, dan weet je zeker dat de kleren uit zullen gaan.

LELO, high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, heeft precies de tools voor een hete zomer. Nu introduceren zij ook nog twee nieuwe seksspeeltjes om tot killerorgasmes te komen…

Een trio met TIANI DUO

Klaarkomen is niet per se het doel van seks. Je wil genieten van en met elkaar, plus eventueel een extraatje. LELO’s nieuwe TIANI DUO is ideaal om te gebruiken tijdens de seks. Wie had gedacht dat je een trio zou hebben met je seksspeeltje? LELO zorgt ervoor dat het kan met een kroonjuweel onder de stimulators voor koppels. Je partner zorgt voor de penetratie en de vibrator zorgt voor de clitorale stimulans. Voorbeelden van handige standjes bij het gebruik van dit sekspeeltje zijn ‘doggy’ of ‘spooning’.

Wat kan je verwachten van LELO’s TIANO DUO?

– SenseMotion™-modus– trillingen reageren op het bewegen van de remote

– Zorgt voor een dubbele sensatie zowel van binnen als van buiten

– Acht krachtige vibratiestanden

– Volledig waterdicht en oplaadbaar via USB

– Verkrijgbaar in de kleuren zwart en oceaanblauw

– Connectiebereik met de remote van 12 meter

 

Dubbel genieten met LELO ENIGMA Cruise

Inmiddels weten we allemaal wel dat de meeste vrouwen toch iets meer nodig hebben dan rechttoe-rechtaan penetratie om tot hun hoogtepunt te komen. Wist je dat de clitoris meer dan achtduizend zenuwuiteinden heeft? Maximaal genot en killerorgasmes zijn dus zeker mogelijk. Vooral met de nieuwe LELO ENIGMA™ Cruise, een luxe dual-action stimulator, die het beste van twee werelden combineert. Penetratie en clitoris stimulatie, gemaakt om een gemengd G-spot en clitoraal orgasme op te wekken, de heilige graal van alle orgasmes.

Wat kan je verwachten van de ENIGMA™Cruise?

– Combineert geluidsgolven met zachte pulsen voor twee keer zoveel plezier

– Cruise Control™ behoudt een constante intensiteit tijdens het masturberen

– Acht standen & patronen om dat juiste gevoel te vinden

– Interne en externe stimulatie voor adembenemend plezier

– Stil en toch krachtig voor discrete, langdurige gelukzaligheid

– 100% waterdicht en oplaadbaar via USB

– Verkrijgbaar in twee kleuren: dieproze en zwart

Leave a Reply