Valentijnsdag staat voor de deur en daar worden we warm van. Ook als het leven met de dag duurder wordt. Maar is de knip niet dik genoeg voor een romantisch diner voor twee met een happy ending? Dan helpt LELO!

LELO, high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, helpt je graag met de invulling van het avondprogramma. Maak je op voor een ongelooflijk sexy en wederzijds bevredigende Valentijnsnacht maar dan zonder torenhoge rekening.

Hoogspanning

Het sleurmonster definitief uit de slaapkamer verjagen? Dat doe je door het seksritueel eens in de zoveel tijd over een hele andere boeg te gooien. Valentijnsdag staat dit jaar daarom helemaal in het teken van jullie seksuele ontdekkingstocht. Daar heb je niet meteen extra geld voor nodig. Besteed bijvoorbeeld wat meer tijd aan het voorspel, leef jullie wildste fantasieën uit in een ondeugend rollenspel, experimenteer met nieuw standjes of ga eens voor een compleet nieuwe sekslocatie. Wil je toch iets nieuws in bed, probeer dan samen een kinky speeltje uit. Zo zorg je op de dag van de liefde geheid voor de hoognodige spanning.

Club slaapkamer

Maan en Karel van Goldband bewezen al dat samen muziek maken leidt tot dansen tussen de lakens. Dit geldt overigens ook voor stellen die samen naar muziek luisteren. Uit onderzoek blijkt dat koppels die samen genieten van muziek vaker de koffer induiken dan koppels die dit niet doen. LELO adviseert daarom om van Valentijnsdag een echt feestje te maken. Zonder dure entreekaartjes en overpriced drankjes, maar gewoon door van de woon- of slaapkamer een heuse thuisdiscotheek te maken.

Een heet liefdesspel begint met een heet voorspel…in dit geval op de dansvloer. Zet een zwoele afspeellijst op; ‘Bedroom jams’ en ‘Lekker glijden’ op Spotify bijvoorbeeld. Voetjes van de vloer en kom in de mood. Door te bewegen stimuleer je vervolgens de aanmaak van testosteron en uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrouwen met een hoger testosterongehalte een hogere seksdrive hebben. Ook verbetert het je doorbloeding en zo ook de bloedtoevoer naar je private parts. Met meer zin in seks én intense orgasmes is het wat ons betreft gegarandeerd een hit scoren.

Klein maar fijn

Vind jij dat bij Valentijnsdag nou eenmaal cadeaus horen en wil jij jouw lief wel iets geven, dan raadt LELO de TOR 2 aan. Deze populaire cockring valt helemaal in de categorie klein gebaar, maar groot effect. Wanneer je de TOR 2 draagt tijdens de seks helpt dit, als je Valentijn een man is, namelijk niet alleen om langer stijf te blijven, maar genieten jullie beide van extra bonus vibraties. Vertel je partner tijdens deze dag maar precies wat je fijn vindt, wat je nodig hebt en waar je naar verlangt.

Zelfservice

Geen maatje om Valentijnsdag mee te spenderen? Geen probleem! Dan heb je jezelf gewoon lief. Steek kaarsjes aan, zet een sexy afspeellijst op of probeer ontspannende aromatherapie, rozenolie zou je libido een flinke boost geven. Een andere goede tip is de LILY 3 van LELO die ook licht geparfumeerd is met een speciaal ontwikkelde stimulerende geur. Focus niet te veel op je orgasme, maar ga op ontdekkingstocht. Krijg jij het liefst aandacht bij je toverknop of word je juist wild van diepe en G-spot stimulatie? Het bed inruilen voor een sexy bubbelbadsessie is ook nog een optie. De badkuip heeft namelijk zo veel meer te bieden dan alleen ontspanning. Positioneer jezelf zodat je erogene zones worden geraakt door de lopende kraan en geniet van een stroom van pleasure. De douchekop helpt je trouwens ook graag aan je volgende orgasmes.

Leave a Reply