Je hebt een verschil tussen seks, vrijen en liefde bedrijven. We zoeken allemaal naar de connectie die ons het meeste genot bezorgt. Of dat nu rauw of sensueel is, je doet het samen. Wanneer je eenmaal die persoon gevonden hebt, wil je ervoor zorgen dat het plezier tussen jouw en je partner tot het uiterste komt.

Een seksspeeltje bestuurbaar van afstand lijkt misschien afstandelijk, maar het zal je verbazen hoe erg het jullie samen zal brengen. Door het gebruik van de LELO app en nieuwste product, de TOR ™ 3, bereik je een intense wederzijdse bevrediging.

Ontdek intenser en langduriger genot

De TOR™ 3 is een vibrerende koppelring die perfect is voor solo- of koppelspel.  Een product voor echte genotskenners, die hun eigen genot en die van hun partners koesteren. Gemotiveerd om het meeste uit de tijd samen te halen, in en buiten de slaapkamer.

Het is plat gezegd een cockring, maar LELO noemt het liever: vibrating couples ring. En wij vinden die benaming ook veel sexyer. De nieuwe vibrerende koppelring is met een app verbonden met meer genotinstellingen en intensiteiten dan de vorige generatie. De gladde lichaamsveilige siliconen constructie maakt het een perfecte en comfortabele pasvorm voor alle vormen en maten, waarbij trillingen worden doorgegeven aan beide partners voor verbeterde sensaties.

Met de LELO app-bediening kan de gebruiker gemakkelijk, ononderbroken en op een intuïtieve manier de TOR™ 3 gebruiken voor een ongeëvenaarde ervaring.

Wat je kan verwachten van dit nieuwe speeltje:

  • 8 krachtige plezierinstellingen
  • LELO APP controller via Bluetooth voor een unieke aanpassing van de ervaring en meer controle over je apparaat. Verbind en bedien je apparaat via Bluetooth voor verbeterde sensaties.
  • 8 verschillende vibratiepatronen, variërend in intensiteit van een plagerig geruis tot een bevredigende puls.
  • Extra zacht silicone! Ultrazachte premium siliconen die warm aanvoelen, voor diepgaand bevredigend en hygiënisch genot.

In de verschillende kleuren: paarse schemering, zwart en basisblauw. Voor een vraagprijs van 159 euro.

Leave a Reply