Het is bijna weer zo ver: Pride Amsterdam! Van 30 juli tot en met 7 augustus hangen de regenboogvlaggen uit. Naast een geweldig feest is dit ook een mooi moment om stil te staan bij andere zaken. Seks en lichamelijk genot zo snel mogelijk uit het verdomhoekje halen bijvoorbeeld!

LELO gelooft dat selfcare gender, geaardheid, ras en leeftijd overstijgt en deelt hoe inclusief de seksspeeltjes eigenlijk kunnen zijn. LELO maakt de slaapkamer lhbtqia+-vriendelijk. Happy Pride!

Alle erogene zones op je lichaam

Heb je de neiging om je vibrator of dildo vooral in te zetten down under? Gooi het een over een andere boeg en ga verder dan je beproefde hotspots. Er zijn tig erogene zones op je lichaam die van wat aandacht met een seksspeeltje ook heel gelukkig worden. Denk aan je tepels, je nek, je dijen of voor sommigen zelfs de achterkant van hun knieën. Of ga voor wat slow foreplay en gebruik de LELO Smart Wand™2 om jezelf of je lover een erotische massage te geven.

Fun fact: de vibrator is ooit ontworpen als massageapparaat.

Doe-het-zelven

Wist je ook dat er heel veel voordelen zijn aan staand masturberen? Zo stroomt er namelijk meer bloed naar je sexy parts, wat je orgasmes nóg intenser maakt. Masturbeer eens staand of op je hurken. Dit helpt ook met meer bewegingsvrijheid wanneer je aan de slag gaat met de Smart Wand™2. Je kunt ook experimenteren met de intensiteit van je doehetzelf-sessie door bijvoorbeeld je dijen dichter bij elkaar te houden of juist verder uit elkaar te doen.

Dreamteam

Met 100% krachtigere vibraties dan welk product dan ook in zijn soort, is de TOR™ 2, de meest geavanceerde vibrerende cockring ter wereld. Het gladde siliconen ontwerp past comfortabel bij alle maten, en dus ook om voorbinddildo’s of dubbele dildo’s. Zo genieten jij en je bedpartner van intensere bedsessies en hoogtepunten. Deze is top voor samen in bed, aangezien ‘ie zo is gemaakt om tegelijkertijd de clitoris te stimuleren, terwijl óók een partner met een penis kan genieten van de trillingen. Heb je een penis dan, helpt deze kleine vriend ook je erectie langer stijf en hard te houden. Geen penis in jouw slaapkamer? Dit geweldige apparaatje kan je ook gewoon gebruiken als vibrator of om een dildo heen. Kortom, voor ieder wat wils!

SexAPPeal

Ze zeggen niet voor niks vele handen maken licht werk. Nodig voor de volgende vrijpartij je seksspeeltje ook uit. Vooral LELO’s nieuwe Tiani ™ Harmony, die te besturen is met de LELO-app, is ideaal om te gebruiken tijdens de seks met een bedpartner. Je partner kan zorgen voor de penetratie en de vibrator, die jij of je lover kan vasthouden, zorgt, als je een vagina hebt, voor clitorale stimulans. Heb je een penis, dan raakt dit speeltje het supergevoelige perineum. Wij kunnen geen beter duo of eigenlijk trio verzinnen! Probeer het eens terwijl jullie het op z’n hondjes doen of in het lepeltje-lepeltje standje. Jullie kunnen ook samen masturberen en gebruik maken van jullie speeltjes.

(S)exercise

Een work-out waar je je bed niet eens voor uit hoeft. De kegeloefeningen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Met zo’n kegeloefening, waarmee de LELO Beads je helpen, verstevig je je bekkenbodemspieren, waardoor je eigen orgasmes én die van je partner een stuk intenser worden. En dat is niet het enige voordeel, want je libido krijgt ook een flink boost en je partybox wordt makkelijker nat. Word je liever anaal gevisiteerd? Maak dan vooral gebruik van de backdoor to heaven en breng de beads, na wat druppels glijmiddel, anaal in en geniet. Hadden we al gezegd dat de anus vol met bloedvaten en zenuwen zit? Lees: een extreem gevoelig plekje.

Leave a Reply