Met een top topper is je nachtrust pas echt top. Oke, genoeg woordgrapjes, zonder dollen: een kwalitatief goede topper brengt veel voordelen voor jouw slaap.

Een betere nachtrust, langere levensduur van je matras en minder rugklachten. In dit artikel lees je alles over de voordelen van een goede topper, zoals de Diamond topper van Emma.

Dat is lekker slapen

Een topper heeft diverse voordelen om van te genieten! Denk aan het overbruggen van de ruimte (ofwel: de geul) tussen twee matrassen, maar ook kan het zelfs rugpijn verlichten. Met een kwalitatief goede topper krijgt jouw lichaam namelijk meer demping en ondersteuning. Het maakt een te stevig matras zachter en een te zacht matras steviger.

Wist je dat: de diepe slaapfase is van cruciaal belang voor een goed lichamelijk herstel en een goede werking van het immuunsysteem en het metabolisme. Het draagt ook bij tot een goed geheugen en je algemeen welzijn.

Doordat een topper iets dunner is dan een matras, is het op zowel een stevige als zachte manier mogelijk dat je schouders en heupen heerlijk wegzakken, maar de ondersteuning in je rug behouden blijft.

Maak van je huis een hotel met Emma

We weten allemaal hoe heerlijk het is om in een goed (!) hotelbed wakker te worden. We willen nooit meer naar huis. Dit is het moment dat je juist niet je eigen bed mist. Tenzij je echt een lekker bed hebt thuis, zoals met de matrassen en vooral de Diamond Degree topper van Emma. Zo haal je dat hotel-gevoel gewoon in huis!

De topper is ontworpen voor alle type slapers. Daar heeft een heel team op gezeten! Door twee verschillende schuimlagen van flexibel comfortschuim kan Emma deze belofte waar maken. De topper heeft zo de optimale drukverlichting, of je nou een rug-, zij- of buikslaper bent.

Naast de drukverlichting is er ook gedacht aan iets cruciaals waarvan je misschien niet eens wist dat dit zo belangrijk is voor je nachtrust: de temperatuur. Om de diepe slaapfase te bereiken, moet de lichaamstemperatuur dalen. En of dit geregeld kan worden door middel van een topper! Met de Diamond Degree®-innovatie voeren grafietdeeltjes in de toplaag van de matrastopper overtollige warmte continu af: de ideale slaaptemperatuur wordt in recordtijd bereikt.

Goed nieuws! Je kan het hele weekend nog genieten van extra korting met ‘de lente in je bol sale’ op de Emma website. Wees er snel bij! 

Ook bij deze topper is de hoes is verwijderbaar en kan je gemakkelijk in de wasmachine stoppen, zo voelt het altijd als nieuw aan. En nog meer goed nieuws: met de code “TOPPER40” krijg je wel €40 euro korting op je aankoop bij een Emma topper! Geldig tot en met het einde van april.

Gaat ook je matras even langer mee

Naast het verlengen van je eigen levensduur door een betere nachtrust, verlengt een topper ook de levensduur van je matras. En hoe? Nou, doordat je onderliggende matras dus extra wordt beschermd tegen transpiratie, stof en vuil. Vaak zijn toppers ook nog eens voorzien van een hoes die je kan wassen. En dat maakt een topper dus ook extra hygiënisch. Een groot voordeel als je bedenkt hoeveel uur we gemiddeld in bed doorbrengen, gemiddeld slapen we wel 32 jaar van ons leven!

Leave a Reply