We hebben er even op moeten wachten maar 3 juni is het eindelijk zover. Hoogstwaarschijnlijk heb je al je spaarcentjes op de bank opgeteld en heb je beseft dat het genoeg is. Genoeg voor een Jaguar F-Pace Performance. Al bijna 200 orders zijn er binnengekomen voor de sportieve SUV. De Jaguar F-Pace maakt de geweldige combinatie tussen klasse, stijl en sportiviteit. Onze vrienden van Autovandaag mochten er onlangs in Montenegro al aan proeven. De reacties waren lovend.

De De F-PACE 3.0 V6 diesel en de 3.0 V6 Supercharged (279 kW/380 pk) zijn het meest interessant en in de introductieperiode ook als First Edition. Deze modellen vinden hun inspiratie in de Jaguar C-X17 concept car en dat vertaalt zich in een zeer exclusieve uitrusting met 22-inch lichtmetalen velgen, de S-bodykit, LED-koplampen, een exclusief interieur met sportstoelen en Houndstooth gepreegd Windsor lederen bekleding, een glazen panoramadak, Adaptive Dynamics-onderstel, multimedia-/infotainmentsysteem InControl Touch Pro met touchscreen, LED ambianceverlichting en meer. De First Edition-modellen zijn in beperkte oplage beschikbaar.

3-Jaguar-F-PACE 5-Jaguar-F-PACE

Leave a Reply