Ember, de voorloper in temperatuurbeheersingtechnologie, lanceert in Nederland met een revolutionaire serie mokken die de norm voor het genot van warme dranken herdefinieert.

De bekroonde serie mokken met gepatenteerde technologie, biedt de oplossing voor koffie- en theedrinkers wereldwijd, namelijk ieder drankje op de perfecte temperatuur houden in combinatie met een strak design.

Meer dan alleen je drankje warm houden

De Ember Mug2 en Ember Cup doen meer dan alleen je drankje warm houden. Deze slimme mokken stellen gebruikers in staat om een exacte drinktemperatuur in te stellen tussen 50 °C en 62,5 °C, waardoor elke slok perfect is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien behouden de mokken de gekozen temperatuur – tot 90 minuten lang voor de Ember Mug2 (295ml) en tot 80 minuten lang voor de Ember Mug2 (414ml) – waardoor het plezier van elk warm drankje wordt verlengd.

Slimme design

Wat Ember echt onderscheidt, is niet alleen de functionaliteit, maar ook het slimme design. De mokken zijn ontworpen met zowel stijl als gebruiksgemak in gedachten, waardoor ze een welkome toevoeging zijn aan elke keuken, interieur, home office en kantoorruimte. Gebruik de Ember app om de temperatuur in te stellen, presets voor je favoriete drankjes te configureren, meldingen te ontvangen wanneer je gewenste temperatuur is bereikt, je mok te personaliseren en nog veel meer.

Met hun wereldwijde patentportfolio is Ember nu verkrijgbaar bij vooraanstaande retailers waaronder. Bol.com, Coolblue.nl, Amac.nl en Ember.com in Nederland. Het assortiment bestaat inmiddels uit de Ember Mug2, de Ember Cup, de  Ember Tumbler en de Ember Travel Mug2+.

Leave a Reply