We mogen momenteel dan nog volop genieten van de zon, maar met dit zonnige weer heeft je huid toch het een en ander te voorduren gehad. Goed nieuws! Met een behandeling van BLOY Institute is huidschade makkelijk te herstellen. Inspiratie nodig? Ontdek welke behandeling bij jou past met een vrijblijvende skin scan bij BLOY.

Totaalconcept

BLOY onderscheidt zich door de meest geavanceerde apparatuur en door te werken met een totaalconcept. Ze hebben alles onder één dak: huidtherapeuten, skin experts, body specialisten en cosmetisch artsen van de vooraanstaande Clinic 28. Het team werkt allemaal heel nauw met elkaar samen en zijn ontzettend goed op elkaar ingespeeld. Zo kan je voor al je treatments terecht op één adres – ideaal voor de busy boss babe!

De specialisten bij BLOY Institute beginnen altijd met een uitgebreide huidscan om de conditie en leeftijd van je huid te bepalen. Deze gratis scan geeft inzicht in huiddikte, ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en aanmaak van nieuw collageen. Deze scan wordt gemaakt om eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven. Elke huid is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Ook werken ze bij BLOY met een collageenscan – deze scan geeft inzicht in het collageengehalte in je huid. Daarom wordt bij BLOY voor iedere cliënt een persoonlijk behandelplan gemaakt, afgestemd op jouw #skingoals.

Schoonheid van binnenuit

Bij BLOY geloven ze in drie pijlers die belangrijk zijn voor het behouden van een stralende huid: werk van binnenuit, werk thuis met geadviseerde skincare producten, en plan je beauty behandelingen in de salon. Dit kunnen 4-wekelijkse facials zijn zoals peelings, laserbehandelingen, zuurstofbehandelingen en bindweefselmassages. Je kan zelf veel voor je huid betekenen met het innemen van supplementen. Bij BLOY werken ze met de omega vetzuren, het collageenpoeder en het detoxpoeder van Cellics. Laat je adviseren bij BLOY en ontdek your best skin ever.

 

Leave a Reply