Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, De Dessertclub, lanceert een exclusieve Valentijns Dessertbox. Na de lancering van hun eerdere Dessertbox, kunnen dessertliefhebbers nu hun eigen Valentijn verrassen met de Valentijns Dessertbox

Wat houdt de box in? Het is een ontbijt én patisserie box, die gedurende de dag gebruikt kan worden. Daarnaast kunnen geliefden elkaar nog extra verwennen door een persoonlijke videoboodschap mee te sturen. De Valentijns Dessertbox is tot en met 10 februari te bestellen via www.dessertclub.nl.

Een verwennerij thuisbezorgd

De Valentijns Dessertbox begint met een Petit Dejeuner met daarbij ‘Sunny side up’ van Lemon/yoghurt mousse, love crunch van homemade Granola, een homemade Brioche met verse Chocopasta en peren/gember sap. Daarna kan er worden genoten van Des Amore: passionate strawberry cheesecake van lemon merengue en basilicum. Vervolgens word je meegenomen met La vie en Rose: Charlotte russe van lychee, roos en framboos. Er wordt afgesloten met echte Sweethearts: een assortiment van Friandises.

“Omdat de restaurants nog steeds zijn gesloten zijn we op zoek gegaan naar een manier waardoor mensen nog steeds kunnen genieten van wat De Dessertclub te bieden heeft. Als extraatje kun je nu ook een persoonlijke boodschap met de Valentijns Dessertbox meesturen. We hopen op deze manier dat geliefden alsnog thuis een bijzondere Valentijnsdag kunnen vieren.”
Tim Koldenhof, Initiator van de Dessertclub

Win jouw Dessertbox!

Wie verdient deze overheerlijke verwennerij? Heb jij een vriend, vriendin, moeder, vader, opa, oma, tante of buur die deze box verdiend heeft? Laat het ons weten, en uiteraard waarom deze persoon de box verdiend heeft, en wie weet win jij een Dessertbox voor twee personen!

Wil je niet wachten op goed geluk? De exclusieve Valentijns Dessertbox is te koop voor 49,50 euro voor twee personen. Om de Valentijns Dessertbox nog specialer te maken kan er een persoonlijke videoboodschap worden toegevoegd. De box kan ook worden aangevuld met bijpassende wijnen en huisgemaakte bonbons. Omdat de gerechten dagvers worden voorbereid, is de box beperkt beschikbaar. De box is in bijna heel Nederland op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari verkrijgbaar. Afhalen in Apeldoorn op diezelfde data is ook mogelijk. Bestellen kan via www.dessertclub.nl.

Leave a Reply