Ben jij op zoek naar een goede bedrijfsauto voor jouw onderneming? In dit artikel zetten we de populairste transportwagens van 2022 voor je op een rij. Ook geven we je wat handige tips die van pas komen bij de aanschaf van een bedrijfsauto.

Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een goede bedrijfsautoverzekering waarmee je gedekt bent tegen schade aan jouw wagen. Op die manier loopt jouw onderneming geen onnodig financieel risico en kun je onbezorgd de weg op! Lees snel verder voor de vijf meest populaire transportauto’s van het jaar.

Dek je in met een zakelijke autoverzekering

Om torenhoge rekeningen bij schade aan de bedrijfswagen te voorkomen is het belangrijk om meteen een goede zakelijke autoverzekering te kiezen. Er kan je natuurlijk altijd iets gebeuren onderweg, zoals een ongeval of autopech. Hiervoor kun je de zakelijke auto gemakkelijk verzekeren. Er bestaat zelfs een speciale bestelautoverzekering met drie hoofddekkingen: WA, WA+ en All Risk. Lees de polisvoorwaarden van de verzekeraar goed door. Op die manier weet je exact wat er allemaal binnen de dekking van jouw zakelijke autoverzekering valt en kom je niet voor verrassingen te staan.

De populairste bedrijfsauto’s op een rijtje

Om je te helpen een keuze te maken uit de beste transportauto’s voor jouw onderneming zetten we hier de vijf meest populaire opties van dit jaar voor je op een rij:

1.   Toyota ProAce Electric

De ProAce Electric is enorm in trek en als je kijkt naar de specificaties van deze wagen is dat niet gek. Dit model is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Toyota. De wagen is verkrijgbaar in drie lengtes en in speciale kant-en-klaar uitvoeringen. De garantie reikt tot een miljoen kilometer en zelfs tot 15 jaar op het accupakket. Ook handig: bij een snellaadpunt is de ProAce binnen 30 minuten 80% opgeladen! Zo kun je vliegensvlug de weg weer op.

2.   Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter hoort ook zeker thuis in dit rijtje. De Transporter heeft een groot laadvermogen en is geheel aan jouw wensen aan te passen. De Volkswagen Transporter is ook verkrijgbaar in verschillende lengtes en met een enkele of dubbele cabine – kortom, de perfecte transportwagen voor een onderneming.

3.   Volkswagen Caddy

Wie kent hem niet: de Volkswagen Caddy is nog altijd zeer populair. Deze kleine bestelauto heeft verrassend veel laadruimte en is ideaal wanneer je veel in de drukke binnenstad moet zijn. Rijden in een Caddy voelt haast alsof je in een gewone personenauto rijdt, enorm wendbaar en handig compact.

4.   Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is vooral populair vanwege de zuinige motor. Ook beschikt deze middelgrote bedrijfswagen over bijzonder veel rijcomfort. De Transit Custom is verkrijgbaar met enkele of dubbel cabine en kan naar jouw wensen worden ingedeeld, met verschillende dakhoogtes en lengtematen.

5.   Renault Express

Als laatste is de Renault Express een aantrekkelijke optie. Deze ruime en zuinige bedrijfswagen rijdt comfortabel, is voorzien van de allernieuwste technologie en is volledig in te delen naar jouw voorkeuren. De laadvloer is zelfs maar liefst 191 cm lang – enorm handig als je grote spullen vervoert voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar de opties? Ga voor extra informatie langs bij de dealer en laat je goed adviseren zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor de transportwagen die het beste bij jouw onderneming past.

Leave a Reply