Nio-Lifestyle is één van de pioniers als het op het gebied van duurzaamheid én handgemaakte juwelen komt. Nu introduceert het unieke sieradenlabel haar nieuwe 2015-2016 collectie voor zowel de heren als de dames. Het resultaat is typisch “Nio”, unisex, rauw én opvallend. Gemaakt vanuit een passie en dat is te zien aan de gedetailleerde collectie met ziel. De armbanden zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen én tot stand gekomen door traditionele technieken én moderne invloeden met elkaar te combineren. Waanzinnig!

“Urban chic, rough and pure are key words that portray the Nio collection, one that fits those who are tough but elegant and don’t take him or herself too seriously but are effervescent and adventurous enough to treasure and embrace life.”

Nio

Het Nederlandse label Nio-Lifestyle werd in 2007 opgericht én is sindsdien behoorlijk niche in een interessante en misschien wel moeilijke markt. De unieke designs, de kwaliteit én de uitstraling zorgen dat Nio-Lifestyle is uitgegroeid tot een krachtig merk. De collectie van Nio-Lifestyle is beschikbaar in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

(Bekijk op BLVD: Bali’s Finest, de nieuwe sieradenlijn van NIO-Lifestyle

MISTERDAILY mag de Cuff Jali Gun Metal met Dragon Print (t.w.v. €179,00) weggeven.

Wat moet jij hiervoor doen? 

Meer informatie op nio-lifestyle.nl

 

Leave a Reply