Maandenlang heb je op haar gewacht, ze zat al die tijd in het buitenland voor werk. Regelmatig sprak je elkaar via Skype of Facebook Messenger, toch miste je elkaar. De liefde van je leven. Zij is de ware. Op de dag van haar terugkomst kan je natuurlijk niet met slechts een bosje bloemen haar opwachten. Nee, een spandoek ter grootte van 2 bij 2 is nog wel het minste wat je kan doen! “Welkom thuis, schatje!” Of je er een huwelijksaanzoek op plaatst… dat moet je zelf weten!

In een snel veranderende wereld waarin vrijwel alles digitaal gaat daar is de kracht van spandoeken nog steeds ongekend. Van de voetbalfans in de arena tot op het vliegveld, je ziet nog steeds overal het oude, vertrouwde doek met prachtige (en tijdens sommige protesten, minder prachtige) teksten. Spandoeken zullen altijd bestaan.

Wat is het eerstvolgende evenement waar jij een spandoek voor gaat inschakelen? Je beste vriend die terugkomt na een half jaar surfen op Bali? Een protest tegen de blauwe en paarse pieten? Je ouders die zoveel jaar getrouwd zijn?

Spandoeken hoef je tegenwoordig niet meer op een oud laken te maken. Via Reclameland.nl kan jij een kwalitatief stevig spandoek zelf ontwerpen en thuis laten bezorgen. Geheel full colour natuurlijk! Ook DVC (Dokkumer Vlaggen Centrale) printen jouw inspirerende tekst op canvas!

Leave a Reply