Hij is te strak, het zit niet lekker, ik kan er niet mee klaarkomen. Nee, die excuses kunnen nu écht niet meer. En bovendien, condooms worden allang niet enkel meer gebruikt om soa’s en zwangerschappen te voorkomen. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten (en maten) dat de condoom het plezier in bed zelfs kan verhogen. Lees verder en ontdek hoe dit rubbertje de spanning kan opvoeren.

What’s Your Size

Een standaardcondoom heeft een lengtemaat van 19.5 cm, en de omtrek ligt in het algemeen rond de 53 en 56 mm. Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste mannen binnen deze maat vallen, maar stel dat jij nu net iets groter of kleiner geschapen bent, ook dan is er geen reden om zonder condoom seks te hebben. Als je het idee hebt dat jij niet binnen de standaard valt, probeer dan eens een XS of XL condoom.

What’s Your Flavour

Condooms met een lekkere smaak of geur brengen zo hun voordelen met zich mee. Want laten we wel wezen, de traditionele, rubberen condooms zijn nou niet echt lickable te noemen. Van chocolade tot aan champagnesmaak, er is vandaag te dag een grote variatie aan smaken verkrijgbaar. Leuk voor je partner én voor jou dus. What’s not to lick.. eh like!

What’s Your Move

Een condoom als seksspeeltje? Ja, ook dat is mogelijk. Gebruik geribbelde condooms voor extra stimulatie, kies een condoom met speciaal glijmiddel voor een warm of tintelend gevoel of ga voor een andere features zoals extra dun, langere perfomance, met stimulator of glow-in-the-dark. Tja, het is maar net waar jij warm van wordt, toch? 

Meer informatie over het gebruik van condooms? Leer meer over condooms van Durex!

Leave a Reply