Wat is het toch heerlijk om zo nu en dan een goede poets te bakken bij één van je vrienden. Deze grappen en grollen kunnen variëren van zijn werkplek vullen met ballonnen en bekertjes water tot het onderkladden van zijn gezicht wanneer de vriend in kwestie te dronken is om nog te kunnen lopen. Practical jokes, we love them. Je vrienden voor schut zetten hoort gewoon bij het leven en er is altijd wel één duiveltje binnen de groep die het initiatief neemt om een goede grap of streek te bedenken. Misterdaily helpt jou bij het uitvinden van de perfecte gruweldaad om jouw beste vriend eens goed te n##ien. En eigenlijk gaan ze iets te ver.

De ‘Ik heb een kind van jou’ – prank

Je kent het verhaal: jouw beste vriend vertrouwt jou volledig. Enkel jij weet dat hij seks heeft gehad met een onbekend meisje toen jullie uit waren in de stad. Hij vertelt jou in geuren en kleuren hoe hij het voor elkaar heeft gekregen, hij voelt zich de held, jij hoort het gewillig aan. Totdat persoon X rustig op de bank zit en plots wordt gebeld door een onbekend nummer. De one-night stand in kwestie vertelt hem dat hij haar zwanger heeft gemaakt. Wedden dat hij daarna nooit meer stoere praatjes heeft?

De ‘Hoelaat is het’-  prank

Vriend X heeft een date met zijn grote liefde in de agenda staan. Alles hangt van dit gesprek af. Hij is verliefd, zij weet het nog zo net niet. Jij komt als vriend de avond van te voren hem moed in spreken. Wanneer X even naar de WC is gewandeld zet jij al zijn klokken incl. wekker op zijn mobiel een uurtje te vroeg/te laat. Een tikkeltje gemeen, maar ach… hij heeft jou ook ooit gepakt toch?

De ‘Toeter want X is jarig’ – prank

Wekenlang keek hij uit naar deze sollicitatie, eindelijk was hij door naar de volgende ronde. De avond van tevoren gaat hij op tijd naar bed, de wekker is gezet. Deze nacht moet hij sowieso zijn rust pakken om de volgende ochtend indruk te maken op zijn nieuwe baas. Hoe vervelend zou het zijn als er in zijn tuin een spandoek wordt geplaatst met erop geschreven: “Toeter want X is jarig”, de arme jongen.

Veel plezier met het pranken! En wees voorbereid: want je krijgt hem ongetwijfeld terug!

Leave a Reply