Het luxe vodka merk CÎROC heeft haar samenwerking met de iconische fotograaf Mario Testino voortgezien op een uniek, creatieve wijze waarin CÎROC fashion combineert met design en talenten van over de hele wereld. De man die opvalt in deze campagne is de door Testino gekozen Johannes Huebl. De setting? Een gezellig berghutje in de Alpen!

 

“I first noticed Johannes some years ago,” aldus Testino. “It was great to work with him for this campaign. He is having his ‘arrival moment’ and following his passion for design. We wanted to celebrate that with this campaign and with everyone on the shoot. He is the perfect man for this campaign – intelligent, stylish and driven.”

mario-testino-CÎROC-vodka-01 mario-testino-CÎROC-vodka-02 mario-testino-CÎROC-vodka-04 mario-testino-CÎROC-vodka-05 mario-testino-CÎROC-vodka-06 mario-testino-CÎROC-vodka-07 mario-testino-CÎROC-vodka-08

 

Leave a Reply