The Altwork Station is ontworpen voor “high-intensity computer users” (iemand die meer dan 4 uur per dag achter de computer werkt) en is ontwikkeld in een periode voor 5 jaar zodat jij staand, liggend en zittend kan werken.

“Nothing has changed in the last century. Even with the advent of lightweight laptops we’re still bending to our machines and working on tables and chairs like we did in 1899 – never mind 1999,” aldus de designers. “While there is no formal ergonomic data… many experts believe a large part of the health benefits from standing come from keeping the torso and legs at greater than 135 degrees apart to allow blood flow vs. the 90 degrees that a traditional chairs require.”

De unieke stoel (of work station, jouw feestje) is gebouwd voor vier posities: zittend, staand, samenwerkend en focus – en kan een gewicht van 15kg aan. Oh ja, als je ligt valt er niets op je gezicht aangezien er magneten in The Altwork Station zijn verwerkt. Heel vet! Verkrijgbaar van $5,900.

 

Leave a Reply