Ieder huishouden van een gentleman moet voorzien zijn van hifi sound. Logisch, want je wil je gasten zich zo verzorgd mogelijk bij jou laten voelen. Een heerlijk flesje wijn, voldoende borrelhapjes (je lijkt wel een hotel) en muziek van de hoogste kwaliteit.

Als vooruitstrevende bachelor heb je in je loft futuristische gadgets die jouw leven veel mooier maken. En de Nepsu Triangle hifi speaker mag daar niet aan ontbreken. Het voordeel van deze zwevende speaker is dat je hem eenvoudig in de bovenhoek van je kamer kan bevestigen. Zo houd je op de grond meer ruimte over en voorziet de Triangle speaker jouw hele ruimte van zeer goed geluid.

De speaker is daarnaast verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Support @ Indiegogo.

the-nepsu-triangle-2 the-nepsu-triangle-1

Leave a Reply