Intieme verzorging voor mannen… dat klinkt als een taboe. We weten inmiddels dat vrouwen volle schappen vol verzorgingsproducten tot hun beschikking hebben en wij mannen komen er eigenlijk vrij bekaaid van af. Niet heel gek, want verzorging was tot een paar jaar geleden nog echt een vrouwending. Toch blijkt uit de cijfers dat de markt voor mannen verzorgingsproducten toeneemt, ook voor down under.

Een pionier op het gebied van intimate care voor mannen is Viviane van den Bichelaer. Deze stoere madame is de oprichtster van Gentl Men, for men with balls. Basically bestormt zij de Nederlandse markt met een zeer fraai uitziend product. Wij hebben de eer gehad om met Van Den Bichelaer te zitten en stelden haar namens BLVD & Misterdaily een aantal vragen:


Hi Viviane, dank je dat je even de tijd wil nemen om antwoord te geven op onze, en de lezers’, prangende vragen. Allereerst willen we natuurlijk graag weten hoe jij je Eureka-moment hebt beleefd toen je het idee kreeg om Gentl man op te richten, en weet je nog waar je toen was?

Het idee voor Gentl man ontstond op het strand van Noordwijk. Een combinatie van zon, zand, zee, zout water, zich onder de gordel pas geschoren mannen, jeuk en irritatie ;-). Met wat Corona’s erbij ontstond er een gesprek waaruit bleek dat heel veel mannen zich graag daaronder goed verzorgen, maar er geen product voor is. Het was gewoon logisch om als eerste in de wereld een echt goed product voor mannen te ontwikkelen. Na twee jaar onderzoeken, testen, mannen interviewen, hun partners interviewen, nog meer testen, de juiste mensen die erin geloven, is Gentl man een feit. Ik ben er echt super trots op.

Hoe komt het dat er nog zo weinig aandacht is besteed aan intimate care voor mannen terwijl de vrouwen een scala aan producten tot hun beschikking hebben?

Het is echt iets van de laatste jaren. In 2010 schoor of trimde 19% van de Nederlandse mannen zich daar beneden, eind 2015 was dit al bijna 60%. Mannen hebben gewoon ontdekt dat het hygiënisch, fris en sexy voelt. En niet onbelangrijk, geschoren lijkt het daar beneden allemaal een maatje groter. En het wordt behoorlijk gewaardeerd door partners. Echter durven grote bekende merken hun naam niet aan intieme verzorging te verbinden.

Gentl 3 copy

Wat houdt het product ‘Gentl man’ precies in en waarom zouden mannen het gebruiken?

Gentl man is echt een uniek, alles-in-één verzorgingsproduct. Meer dan zomaar een (aftershave) crème, verkoelt en herstelt Gentl man de huid, vermindert het jeuk, haargroei, roodheid en irritatie. Het geeft een droog en fris gevoel. Het houdt de huid soepel bij wrijving en is dus extra geschikt voor sporters. En niet onbelangrijk; de smaak en geur zijn aangenaam.

Hoeveel maanden is Gentl man nu op de markt? En waar kunnen we het aanschaffen?

Gentl man is sinds februari op de markt en je kunt het via www.gentl.com voor €19,95 aanschaffen.
Lees het gehele interview op BLVD.nl! 

Leave a Reply