Red-Rag is een eigenzinnig Nederlands schoenenlabel met elk seizoen opvallende creatieve schoenen. Het merk heeft een door jeans geinspireerd imago met originele details. Red-Rag schoenen zijn stoer, maar kunnen ook prima in combinatie met een wat meer dandy uitstraling gedragen worden.

De twee paar schoenen die wij weg mogen geven zijn lekker zomers vlot. Het weer laat nog een beetje op zich wachten, maar je kan nooit vroeg genoeg de juiste schoenen in huis hebben.

Een van de twee paren komt uit de ‘Indian Summer’ serie. Duidelijk herkenbaar aan de grove stiksels welke met de hand aangebracht zijn en het mooie soepele leer. De andere vlotte sneaker heeft een geleefde look en past prima onder een spijkerbroek of chino.

Wil jij een van deze twee schoenen (in maat 43) winnen?

Like ons op Facebook, volg ons op Twitter, reageer op dit bericht, het bericht op Facebook en deel het bericht om extra kans te maken! Aanstaande vrijdag maken we de winnaar bekend. Succes… (een van bovenstaande acties voldoet, maar hoe meer je doet hoe groter de kans!)

UPDATE [24-05-2013 | 16:15]:
De winnaars zijn bekend! We hebben voor elke schoen 5 namen uitgekozen die goed meegedaan hebben en via Random.org een willekeurige trekking gedaan.

De trekking voor de bruine (gestikte) schoen:
1. Alexander Kouwenberg
2. Marc de Raden
3. Renske Huijs
4. Max van Dijck
5. Von Luca

Uitslag:
Winnaars Red-Rag schoenen winactie Misterdaily

De trekking voor de blauwe sneaker:
1. Ramona Maria
2. Esmee de Lorijn
3. Twan van Ravestijn
4. Mark Lamberts
5. Arno Duiven

Uitslag:
Winnaars Red-Rag schoenen winactie Misterdaily

Gefeliciteerd Max en Esmee, we nemen via een Facebook persoonlijk bericht contact met jullie op! Veel plezier met deze mooie Red-Rag schoenen, jullie kunnen ze na reactie op ons bericht volgende week in de brievenbus (past natuurlijk niet, dus aan de deur) verwachten!

Alle deelnemers bedankt, en hou ons in de gaten (zowel online als op Facebook) want er komen nog veel meer leuke win-acties!

Win 2 paar red rag schoenen op misterdaily.nl

Win 2 paar red rag schoenen op misterdaily.nl

Win 2 paar red rag schoenen op misterdaily.nl

Win 2 paar red rag schoenen op misterdaily.nl

Leave a Reply