Vandaag is de online film en TV serie dienst Netflix officieel in Nederland beschikbaar geworden. Het heeft even geduurd, maar nu kunnen ook wij Hollanders eindelijk genieten van de nieuwe manier van video’s kijken.

Netflix is een streaming dienst waarvoor je een abonnement moet afsluiten. Vergelijkbaar met Spotify (voor muziek) kan je voor 7,99 euro per maand onbeperkt films en series kijken. Welke Films en series er in Nederland beschikbaar zijn/komen moet nog blijken want vandaag kunnen we voor het eerst inloggen. Netflix is naast online, ook beschikbaar op je tablet, je mobiele telefoon en als app op je SmartTV.

Wij geloven heel erg in de beweging naar het “gebruik” in plaats van “bezit”. Kijk naar de muziek of ‘personal transportation’ markt. Vroeger kocht, en verzamelde, je CD’s en nu heb je voor een vast maand tarief beschikking tot vrijwel alle muziek denkbaar (via Spotify). Vroeger kocht je een auto en nu lease je hem of neem je een abonnement op Car2Go. De verschuiving van bezit naar gebruik komt er vanaf vandaag op het gebied van video en film dus ook aan. Benieuwd naar de mogelijkheden van Netflix? Neem vandaag een abonnement en kijk een maand lang gratis rond. Wij doen het!

Leave a Reply