Van je oma een gebreide trui, van je moeder een stofzuiger (die kan misschien nog wel eens van pas komen) en van je zusje (die op 6 VWO zit) een boekenbon. Niet ideaal want jij had natuurlijk gehoopt op wat eh…. betere cadeaus zoals deze:

Rolls Royce Celestial Phantom

Noem luxe in de autowereld en in hetzelfde rijtje staat ook Rolls Royce. Op de Dubai Motor Show presenteerde zij een vlaggenschip dat ‘luxe’ naar een geheel nieuwe dimensie brengt. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Phantom presenteerde Rolls Royce de Celestial Phantom. 446 diamantjes in de deur/dashboard, speciale painting en een openschuifbaar dak. Ideaal voor een romantische date? Yes!

Ferrari horloge x Hublot

Mocht je geen Rolls Royce krijgen hoop dan op een Ferrari. Mocht je die ook niet krijgen richt je aandacht dan op dit horloge. De MP-05 LaFerrari is het resultaat van een gave samenwerking tussen Ferrari en horlogehuis Hublot. Moet dat kosten? $300,000.

Tablet PC

Dit jaar zullen er met Kerst veel tablets weggegeven zijn. Ze worden steeds goedkoper en steeds populairder. Toch vermoed ik dat weinig mensen de Panasonic Toughpad 4K-UT-MB5 met 20 inch IPS Alpha LCD-scherm hebben gekregen. Niet alleen omdat hij $5,999 is, maar ook omdat ‘i pas begin 2014 uitkomt. Nog even geduld dus!

Numi

Een hippe wc…($6,650) “It features Bluetooth connectivity for music streaming, programmable ambient lighting in no less than seven different colors, a bidet, heated seats, foot warmers, custom settings for individual users, a wireless remote, a USB port for upgrading firmware and the ability to greet users with a personalized message.”

Leave a Reply