Een flinke pels op de kin is niet voor iedere man weggelegd. Laten we wel wezen, iedere man wordt een stuk aantrekkelijker met een baard. Hiernaast is de baard ook een soort machtssymbool. Als man moet je gewoon een lekker vachtje bezitten. “Running drop pounds. Beards drop panty’s.”

Voor de mannen die achteraan de rij stonden toen God de goede genen uitdeelden is er gelukkig hoop. Tegenwoordig kan je alles wel aan je lichaam laten veranderen. Van borstimplantaten (voor man en vrouw) tot maagwandverkleiningen en van haarimplantaten tot….baardimplantaten. Juist.

Instant hipsterfication
Een goed baardje kost zo’n €5.000. Moet je alleen nog wel even naar New York vliegen want daar zit de kliniek van ‘baardimplantoloog’  Dr. Jeffrey Epstein. De techniek die hij gebruikt? Haarzakjes van het hoofd implementeren op de plaats waar de baardgroei moet komen. Het Brad Pitt baardje (zie hier) en de snor van Tom Selleck (zie hier) zijn het meest gevraagd.

De ingreep zelf kost zo’n twee uurtjes en de revalidatietijd is ong. vier dagen. Daarna heb je in ieder geval je mannelijkheid terug…

Deze man liet een borstimplantaat zetten om een sportschool uit te sparen. Ging een beetje fout…

Leave a Reply