Beverley Meredith en haar verloofde stonden op het punt om over een paar weken te gaan trouwen. De uitnodigingen waren verstuurd, de gouden ringen waren inmiddels in huis en de voorbereidingen waren in volle gang. Wat kon er nog fout gaan? “Hé, waar zijn de ringen gebleven?”

In tijden van crisis is alles toegestaan? Dat zal de 26-jarige Karen Fletcher gedacht hebben toen ze besloot haar beste vriendin te overvallen. De vriendin waarvan ze wist dat die over een paar weken in het huwelijksbootje zou gaan treden. Karen zelf was uiteraard ook uitgenodigd. Niets leek het haar uit te maken toen ze de gouden ringen stal en verkocht aan de pawn shop (u weet wel).



Het stelletje was inmiddels al dagen aan het zoeken naar de ringen, maar konden ze nergens vinden. Toen ze de videobeelden van de buurman bekeken zagen ze dat Karen het huis was binnen geslopen. Dit terwijl Karen en Beverley samen op vakantie waren geweest, vaak samen gingen shoppen en eigenlijk hartsvriendinnen waren. Over een dolk in de rug gesproken?

‘It’s not the expense that I’m so upset about – it’s the sentimental value. It’s losing Cathie’s ring that breaks my heart the most. Karen has taken the last thing I had left of her and I’ll never forgive her for that.  The wedding was able to go ahead as planned but it put a grey cloud over the whole thing, knowing that a friend had betrayed me in the worst way.’

 

Leave a Reply