Het gaat lekker daar in Engeland. Bij bosjes komen er steeds meer verhalen uit over de voetballers in The Premier League die zich niet houden aan de morele code opgelegd van de clubs. Het laatste geval was de vreemdgaande Giroud (speler van Arsenal). Om hem ontstond een grote rel omdat hij was vreemdgegaan met een dame terwijl hij thuis een vrouw en kinderen had zitten.

De Engelse kranten lijken er een sport van te maken om de carriere’s van de voetballers te verpesten. Nu heeft een blonde huismoeder met drie Manchester spelers veelvuldig seksueel contact gehad. Allen afzonderlijk van elkaar. Via Facebook, via Facetime en via Snapchat. De valse dame in kwestie maakte screenshots van het contact en verkocht haar verhaal aan de krant.

Adnan Januzaj, Shinji Kagawa en reservedoelman Sam Johnstone zouden de moeder hebben overstelpt met pikante sms’jes en berichtjes. De 28-jarige blondine zou zich meerdere keren naakt hebben laten zien aan de Mancunians.

“Adnan staat gek van seksvideo’s. Hij is echt een geile jongen die me snel naar de mond praatte”, zegt ze tegen de Britse krant The Sun aan wie ze haar verhaal voor grof geld verkocht.  Ook Kagawa zou stoute video’s van de McMullan bekeken hebben, terwijl Johnstone voor een triootje wel zag zitten. Ook een vierde speler van Man Utd zou dan weer foto’s van zijn geslachtsdeel naar de moeder gestuurd hebben via Snapchat. Dat zullen we binnenkort wel te horen en te zien krijgen…

Met wie ging Giroud vreemd?

Leave a Reply