De mensen die the Hunger Games hebben gezien zal de knappe Jennifer Lawrence nog op hun netvlies gebrand staan. De blonde dame kan perfect overweg met pijl en boog, is onverschrokken en is bloedmooi. De 30-jarige Christie Pisani heeft veel weg van de rol die Jennifer Lawrence speelt in the Hunger Games. Ze is knap, houdt van avontuur en geniet ervan om beesten af te schieten. Mevrouw Pisani heeft dan ook al heel wat controverse teweeg gebracht met de tientallen dieren die zij al doodschoot.

Ze groeide op in een jagersfamilie en speelde op haar vierde al met pijl en boog. In het dagelijks leven is ze personal trainer, maar in haar vrije tijd heeft ze al meer dan 40 verschillende diersoorten doodgeschoten. Van geiten tot wilde varkens. Als het beweegt, schiet zij het.



‘Hunters are the ones who are out there in the bush and it’s in our interest to protect the bush, People are always opposed to what they don’t understand. People forget where their meat comes from. Hunters generally, except for a handful of bad apples, do respect the animals and don’t want to see them suffer more than is necessary.’

Ze vlieg binnenkort naar Amerika om mee te doen aan een speciaal tv-programma ‘Extreme Huntress’, de wedstrijd voor vrouwelijke jagers die ze hoopt te winnen. Wij hebben er niets mee!







Leave a Reply