Heldere biertjes op Bondi Beach, genieten van een heerlijke drie gangen maaltijd op het terras van een mediterraan restaurant in Valencia, tot in de late uurtjes feesten bij een Full Moon party op St. Maarten: wat kan de zomer toch heerlijk zijn. Genieten van het leven, genieten van je vrienden én… genieten van je gewicht: 30 kilo zwaarder thuiskomen. Fijn, want eer dat je al die kilo’s eraf getraind hebt is de volgende zomervakantie alweer in het zicht.

Een sportschool abonnement kost teveel, bovendien is aan de ijzers hangen, met al die bodybuilders om je heen, niet de meest plezierige bezigheid voor in de avond. Boksen en kickboksen is jou iets te gevaarlijk (en met zo’n lage pijngrens is contactsport absoluut geen optie). Een teamsport als nieuwe uitdaging? Hmmm nee, je doet al genoeg aan sport… Immers, van vrijdagavond tot zondagavond Eredivisie kijken op de commerciële en publieke omroep is al sportief genoeg. Yoga? Don’t even get me started!

TomTom duwt, ons levensgenieters, de goede kant op. De sportieve kant beter gezegd want metTomTom’s nieuwe Runner Cardio wordt hardlopen opeens een stuk interessanter. Met de geïntegreerde hartslagmeter heb je namelijk geen hartslagmeter op de borst meer nodig. In de onderstaande video wordt het u allemaal duidelijk. Dankjewel TomTom én dankjewel Alexandria Morgan!

#TomTom #TomTomCardio

Leave a Reply