Soms heb je van die baaldagen. Alles gaat fout of alles lijkt fout te gaan. Do not worry, het overkomt iedereen wel eens. Het gaat er echter wel om hoe je met dergelijke omstandigheden weet om te gaan. Schiet je helemaal in de stress én kruip je in je schulp of zet je je problemen om in daadkracht en doe je er wat aan. Wij van Misterdaily helpen jou een handje op weg met de volgende tips:

– No stress 

Zoals net gezegd, iedereen ‘overkomt’ het wel eens. Een opeenstapeling van problemen. Je relatie is uitgegaan, je baas laat je steeds meer werk maken én als het allemaal even niet op tijd af is heb je hem in je nek, je familie heeft issues, je vrienden hebben je nodig, maar je kan er ook niet altijd voor hun zijn. No stress! Zet alles op een rijtje, maak een planning voor jezelf én pak de problemen aan. Laat mensen weten hoe jij je voelt

– Law of Murphy

Als er één ding fout gaat volgen er direct meerdere dingen die ook allemaal fout gaan. Het is een common probleem. Jij bent niet raar, je beeld je geen dingen in. Het is just one of those days.  Oh ja, Murphy’s wet zegt dat als er iets in je leven fout gaat, het ook altijd komt op het meest ongunstige moment.  Succesen worden snel vergeten, jouw falen des te meer. Relativeer dit goed.

– Praat erover

Bel je vrienden op, get in touch with your family. Zij zijn er om je te helpen. En als mensen weten van je sitatie is het ook fijn om hun opinie en adviezen in te winnen en er wat mee te doen. Zij kijken er op een geheel andere wijze naar.

– Ga opwaarts 

Doorbreek die negatieve spiraal, focus je op de leuke aspecten in je leven. Kom tot rust, geniet van je weekenden en vrije uren zodat je de rest van je tijd beter en uitgeruster aan de slag gaat. Zo zetten we al het negatieve om in een opwaartse kracht.

Meer tips: KLIK HIER. 

Leave a Reply