Geen man is hetzelfde. (Gelukkig maar.) En geen man beleeft zijn dagelijkse scheerbeurt op dezelfde manier. Daarom is er een Braun shaver op maat voor ieder type man. Scheermachines waarin Braun – zoals altijd – design, baanbrekende technologieën en subliem scheercomfort op een unieke wijze heeft verenigd. Welke Personal Shaver is het perfecte cadeau voor jouw verlanglijstje?

Je bent uniek. Het zijn juist die persoonlijke en bijzondere eigenschappen die het verschil maken. En je zegt tijdens komende feestdagen absoluut geen ‘Nee’ tegen een persoonlijk en bijzonder cadeau. Dat kan, met een door jou geselecteerde Braun Personal Shaver op je verlanglijst… Maar, een avonturier heeft nu eenmaal andere wensen dan een perfectionist.

Onze broer BLVD Man mag een aantal personal shavers weggeven.
Kies de personal shaver die het meest bij jou past!

Veel succes (en vergeet niet aan te geven welke naam je in je shaver gelaserd wil hebben)!

 

Braun Waterflex

 

Personal Shaver: de ultra-stoere Braun Waterflex (€139,-) 100% waterdicht, speciaal ontworpen voor gebruik onder water, met schuim of gel. De unieke 33° pivoterende scheerkop past zich perfect aan zijn gezichtscontouren aan. Dankzij de OptiBlade (de meest geavanceerde folie van Braun) en het drietrapssysteem, worden haartjes extreem dicht bij de huid afgesneden.

Braun Series 7

 

Personal Shaver: de superieure Braun Series 7 (€349,-). Ultieme technologie in beschaafd design. Scheert met 10.000 microtrillingen per minuut. Extreem precies en comfortabel. Volgt feilloos de gezichtscontouren en past zijn vermogen automatisch aan op de zwaarte van de baard. Garandeert dankzij OptiFoil – de meest geavanceerde folie van Braun – en vijf comfortinstellingen de optimaal gepersonaliseerde scheerervaring.

Braun Cooltec

 

Personal Shaver: de revolutionaire Braun °CoolTec (€179,-). ‘s Werelds eerste scheerapparaat met actieve koeltechnologie: Thermo-Electric-Cooling technology (TEC). Absorbeert warmte en beperkt huidirritatie. Maakt gels en lotions overbodig. Ideaal voor de gevoelige huid. Speciale SensoBlades scheerbladen vangen alle haartjes die in verschillende richtingen groeien.

Braun Series 5

 

2x Personal Shaver: de efficiënte Braun Series 5 (€199,-). Combinatie van kracht en precisie. Ultieme prestaties zonder in te leveren op comfort. Met FlexMotionTec-technologie voor optimaal huidcontact – zonder extra druk! – in de probleemgebieden. De gepatenteerde UltraActiveLift tilt lastige en platliggende haartjes op een uiterst doeltreffende manier op: de garantie voor grondig scheren met minder bewegingen.

Leave a Reply