We kunnen weer aftellen, de laatste dagen van het jaar zijn aangebroken. Woensdagnacht zullen wij 2014 voor 2015 gaan verruilen. De één zal terugkijken op een succesvol jaar terwijl de ander het wellicht zwaarder heeft gehad en niet kan wachten om 2015 met frisse kracht in te duiken. Goede voornemens horen hier natuurlijk bij. Misschien heb je er zelf al over nagedacht? Misschien wil je er helemaal niet over na denken en het allemaal maar op je af laten komen? Bij Misterdaily zijn we ervan overtuigd dat het stellen van doelen nooit nadelig kan zijn. Daarom helpen we je graag een handje met deze goede voornemens:

4. Volg het succes!
De lezers van Misterdaily zijn overwegend ambitieus en geïnteresseerd in luxe en stijl. Jongemannen die ambitieus en succesvol zijn. Uiteraard is het logisch voor ons/deze doelgroep om van 2015 een succesvol jaar te maken. Succes is het slagen van een opzet, een bepaald idee wat je in je hoofd hebt en wat je weet te voltooien. Met succes.Belangrijk is dat je in 2015 je focus ergens op legt én niet op 10 doelen tegelijk. Hoe minder doelen hoe effectiever je zal zijn.

5. Het creëren van bewustzijn
In een tijdperk leven als dat van vandaag de dag is niet altijd even makkelijk. Alles draait om prestaties, alles moet gehaast, vrije tijd kent men nog amper. Financiën en geld, daar draait de wereld om… en de rest dan? Het is niet voor niets dat meditieren tegenwoordig zo populair is geworden. Zweverig? Wellicht, maar het heeft een punt: ontspannen. Compleet ontspannen. Je problemen, je stress, je zorgen, je ruzies. Mediteren helpt te relativeren. Even een momentje voor jezelf. Gelukkiger worden door mediteren, tot rust komen én beseffen waar en waarvoor je leeft. Wij gaan het proberen!

Leave a Reply