Voetballiefhebber? Natuurlijk kun je een bekend voetbalteam supporten van de Eredivisie, maar wat dacht je van de bekende Premier League? Een trip naar Engeland is zo gemaakt! Vliegen hoeft niet eens, je boekt gewoon een voetbalreis inclusief ferry overtocht naar Newcastle. Goed idee om er even tussenuit te gaan met bijvoorbeeld je vrienden of je vader.

Beleef de Premier League live en verken Newcastle

Newcastle is slechts een overtocht van je verwijderd. Woon een voetbalwedstrijd bij van Newcastle United (‘The Magpies’) of Sunderland (‘The Black Cats’). Een bezoek aan een van deze steden staat garant voor de heerlijke Engelse voetbalsfeer. Ga bijvoorbeeld voor een wedstrijd in het St. James’ Park, het voetbalstadion van Newcastle United dat midden in het bruisende centrum ligt. Zo beleef je én de voetbalsfeer én alle ins en outs van de stad. Maar vergeet ook Sunderland niet. Het Stadium of Light ligt aan de rand van Newcastle aan de oevers van de rivier de Wear. Bovendien een historische locatie.

Screen Shot 2015-02-24 at 10.35.03 AM

Voetbalwedstrijd bijwonen

Om een voetbalwedstrijd bij te wonen kun je op een voetbalreis. Beleef bijvoorbeeld de wedstrijd Newcastle United – Arsenal, Sunderland – Aston Villa of ga vol spanning naar de derby tussen Newcastle United en Sunderland.

Hoe ziet een voetbalreis eruit?

Rond de middag stap je aan boord van de ferry in IJmuiden. Terwijl het schip koers zet naar Newcastle, kun jij bedenken waar je gaat eten. Wordt het dineren in het à la carte restaurant, de Italian of liever het steakhouse? De keuze is aan jou! ’s Avonds doe je een drankje met je medesupporters en wordt het feesten in de Columbus Club. Iets rustiger aan doen? Zoek dan een film uit in de bioscoop aan boord of ga naar het casino. De volgende ochtend kom je aan in Newcastle. Bovendien zit er een hotelovernachting inbegrepen bij jouw voetbalreis, zo kun je ook het uitgaansleven van Newcastle ontdekken.

 

Leave a Reply